• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları dili dışarda olan bebeğim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

reyyan87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
3.231
2.354
398
kızlar 35 günlük bebeğim var ve dili hep dışarda ağzı da açık bu sorunla karşılaşan var mı doktor normal dedi ama korkuyorum içimi rahatlacak yada tecrübesi olanlar var mı çok üzgünüm.....

Çok sevimli bir bebeğin var o zaman. :emir_bebek:

Nefes alıp vermesinde, burnunda bir problem yoksa, morarmıyorsa endişelenme derim. Çok kafana taktıysan başka bir doktora git.

Çok sevimli bir bebeğin var o zaman. :emir_bebek:

Nefes alıp vermesinde, burnunda bir problem yoksa, morarmıyorsa endişelenme derim. Çok kafana taktıysan başka bir doktora git.

onlarda bir sorun yok şükür ama yinede yaşayan annler var mı bilmek istedim sağol yanıtın için...eşimi ikna edemiyorum herşeyde doktora koşulmaz diyor :(

canım ya bi ara tedavilerden bahsediyordun şimdi bebeğinden bahsediyorsun.maşallah kırk bin kere.bizede nasib olurmuki.kötü bişey yoktur umarım canım.dr normal diyorsa normaldir.içine sinmezse başka birine git.ama sorun olacağını düşünmüyorum

canım ya bi ara tedavilerden bahsediyordun şimdi bebeğinden bahsediyorsun.maşallah kırk bin kere.bizede nasib olurmuki.kötü bişey yoktur umarım canım.dr normal diyorsa normaldir.içine sinmezse başka birine git.ama sorun olacağını düşünmüyorum

doğru zehracım 2 yıl boyunca tedavi düşük riski doğum derken yakında kırkımız çıkacak :) darısı sana olsun hayırlı salih yada saliha evlatların olsun inşallah ben eminim yakında senin de bebiş haberini alacam...:49:

doğru zehracım 2 yıl boyunca tedavi düşük riski doğum derken yakında kırkımız çıkacak :) darısı sana olsun hayırlı salih yada saliha evlatların olsun inşallah ben eminim yakında senin de bebiş haberini alacam...:49:

amin canım benim inşallah.bende menogon iğneye başladım.bakalım artık nolacak.herşeyin hayırlısı :) :55:

amin canım benim inşallah.bende menogon iğneye başladım.bakalım artık nolacak.herşeyin hayırlısı :) :55:

aşılama öı yaptıracaksın anım...biliyorsun ben o noktaya gelmek istemediğimden en kestirme yolu seçmiştim umarım işe yarar evin şenlenir bir an önce....

aşılama öı yaptıracaksın anım...biliyorsun ben o noktaya gelmek istemediğimden en kestirme yolu seçmiştim umarım işe yarar evin şenlenir bir an önce....

yok canım aşılama değil.çatlatma iğnesi olacam

Back