- 15 Mart 2021
- 1.649
- 2.225
- 63
- 34
Aleykum selam :) genel hepimizin niyetine okuyoruz toplu esma yapalim dedik :) penyez83Selamün aleyküm canlar birinin niyetine mi okunuyor yoksa herkes istediği kadar alıp okuyor ve buraya mi yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleykum selam :) genel hepimizin niyetine okuyoruz toplu esma yapalim dedik :) penyez83Selamün aleyküm canlar birinin niyetine mi okunuyor yoksa herkes istediği kadar alıp okuyor ve buraya mi yazıyor
3000 aldim kalan 223.000Bu arada bugün 4000 okudum
Kalan 226.000
Penyezcim seni çok etiket yapmak istedim bugün belki istemez bunaltmayim dedim tevafuk sen görmüşsünSelamün aleyküm canlar birinin niyetine mi okunuyor yoksa herkes istediği kadar alıp okuyor ve buraya mi yazıyor
5000 daha okudum 218.0003000 aldim kalan 223.000
Canım etiket her zaman yapın lütfen ben hep okuyorum elimden geldiğince hele böyle birlikte okuyunca daha da güzel ve şevkle okunuyorPenyezcim seni çok etiket yapmak istedim bugün belki istemez bunaltmayim dedim tevafuk sen görmüşsün
Bismillahirrahmanirrahim bende başlayayım5000 daha okudum 218.000
Tamamdır o zamanCanım etiket her zaman yapın lütfen ben hep okuyorum elimden geldiğince hele böyle birlikte okuyunca daha da güzel ve şevkle okunuyor
Yaparız İNŞAALLAH ben katılırımYavaş yavaş okunuyor aslında bu bitince de Ayetel Kürsi veya Fatiha mi okusak ?
Bende okurum valla cok iyi dusundun Aktif LoraYavaş yavaş okunuyor aslında bu bitince de Ayetel Kürsi veya Fatiha mi okusak ?
Allah razi olsun tamam bir daha etiket yapariz bende toplu cok seviyorumBismillahirrahmanirrahim bende başlayayım
8.000 aldım
Kalan 210.000
Hepimizin insallah buarada ayetel kursi ve fatiha okununca benide etiketler misin? Aktif LoraBunu görmemişim kusuruma bakma çok çok teşekkür ederim. Gönlündeki ne varsa Rabbim hayırlisi ile versin
Tabii de konu senin zaten bitince başlarız katılan da olur belkiHepimizin insallah buarada ayetel kursi ve fatiha okununca benide etiketler misin? Aktif Lora
Tamam oyleyse insallah katilan olsun hepimizin duasi birbirimize sifa olsun insallahTabii de konu senin zaten bitince başlarız katılan da olur belki
Ben seninkinin toplu oldugunu sonradan farkettim inan ordanda senin icin okudum bikac kez. Toplu oldugunu bilsem buradan hic baslamazdik ama baslayincada birakmayalim dedik artik iki taraftaki de tez zamanda biter insallahKizlar benimkinden okusaydiniz keske daha cabuk biterdi
Tamam inşallahBen seninkinin toplu oldugunu sonradan farkettim inan ordanda senin icin okudum bikac kez. Toplu oldugunu bilsem buradan hic baslamazdik ama baslayincada birakmayalim dedik artik iki taraftaki de tez zamanda biter insallah
2000 daha aldim kalan 206.000Allah razi olsun tamam bir daha etiket yapariz bende toplu cok seviyorum
2000 daha aldim kalan 208.000
2000 daha aldim kalan 204.0002000 daha aldim kalan 206.000
2000 daha okudum kalan 202.0002000 daha aldim kalan 204.000