Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Okudum canim. Niyetin icin. Allah kabul etsin
Niyetime okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugun YagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Okudum canim Niyetin icin. Allah kabul etsinBugun YagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Okudum Allah kabul etsin inşallahBugun bu YagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Erkek kardesime sifa ver. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Kendi niyetime okudum. Allah kabul etsinBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Erkek kardesime sifa ver. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Niyetin icin okudum canim. Allah kabul etsin
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Niyetin icin okudum canim. Allah kabul etsinBugün YagmurSendeanlarsn için okuyoruz. Niyeti