Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okumustum canim bugun hic giremedim gruba kusura bakmayin yazmayi unutmusum okudugumu bugunkunu de okudum simdiB beautifullove devam etmiyor musun canım
Tamamdır canimokumustum canim bugun hic giremedim gruba kusura bakmayin yazmayi unutmusum okudugumu bugunkunu de okudum simdi
Şuan müsait değilim ama yarın başlarsan 1000 tane çekerimKizlar ben bugun 3025 tane el mucib cekicem bana katilmak isteyen var mi? Dualari kabul eden, kullarina cevap veren anlamlari var. Gece yatmadan once de sekine duasi okuyup namaz kilacagim
R rainyy
YagmurSendeanlarsn
Y Yaz2021
Olur canim anlastik, ben internette bu rakami gordum diye soyledim. Ne kadar gelirse icindenŞuan müsait değilim ama yarın başlarsan 1000 tane çekerim
Cok sagolun ben de okuyorum bugun ikimizin niyeti icin, allah kabul etsin insallahTamam yarın sizin niyetinuz için okurum Allah kabul etsin şimdiden
Bende 500 alıyorum hepimizin niyetine okurum bende.Cok sagolun ben de okuyorum bugun ikimizin niyeti icin, allah kabul etsin insallah
Allah kabul etsin insallah canim, ben de gun bitmeden geri kalani tamamlarimOkudum bende Allah kabul etsin 1000 tane
Okudum herkes için. Allah kabul etsinEl Muahhir okuyalim kizlar
72- El-Muahhir: "Dilediğini sona alan, erteleyen, alçaltan."
Hepimizn niyetine okudum Allah kabul etsin inşallahNiyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Halsizligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Kardesime sifa ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Y Yaz2021 in niyeti
Hayırlı, sağlıklı akıllı kız evladim olsun,Allah her daim aileme ve bana uzun ömür ve sağlık versin, huzur versin, maddi ve manevi rızık bolluk bereket versin, meslegimde yükseliş nasip etsin inşallah benim için dua eden sizlerin de ne muradı varsa versin
YagmurSendeanlarsn in niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
B beautifullove in niyeti
Allah'ım kolaylıkla devlete atanayım. Özgürlüğüme kavuşayım. Ben ve ailem her daim mutlu huzurlu sağlıklı olsun. Bildigim ve bilmedigim bütün günahlarım için tövbe ediyorum. Benim için dua eden herkesin de kapıları açılsın inşallah amin