İşte diyorum ya gerçekten mesaj gelmiyor bana burdan ben seviyorum Esma husna ve biliyorumCanim düzenli girmen lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte diyorum ya gerçekten mesaj gelmiyor bana burdan ben seviyorum Esma husna ve biliyorumCanim düzenli girmen lazim
Neyse o zmn hayırlısı diyelim canım Kısmet ben giremem ve kimsenin vebalini almak istemem hakka görmek istemem belki beni yanlış anladın niyetim kötü değil sadece düzenli bir şekilde zikir dua guruba katılmak isterim hayırlısı olsun canımBurada okuyoruz biz.
İstegram da gurup kurup açsak olmaz mi sana özelden yazsam ismimi orda gurup kurup her gün okusakBurada okuyoruz biz.
Bende ara ara girip okuyorum bir muddet sonra alışkanlik yaptiİstegram da gurup kurup açsak olmaz mi sana özelden yazsam ismimi orda gurup kurup her gün okusak
Alışkanlık haline getirmek iyi olurduBende ara ara girip okuyorum bir muddet sonra alışkanlik yapti
Yok canım burada katılan kisiler oluyorİstegram da gurup kurup açsak olmaz mi sana özelden yazsam ismimi orda gurup kurup her gün okusak
İkimiz içinde okudum canim. Allah kabul etsinNiyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Halsizligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Kardesim ise girebilsin. Kardesime sifa ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Y Yaz2021 Niyetin
Hayırlı, sağlıklı akıllı kız evladim olsun,Allah her daim aileme ve bana uzun ömür ve sağlık versin, huzur versin, maddi ve manevi rızık bolluk bereket versin, meslegimde yükseliş nasip etsin inşallah benim için dua eden sizlerin de ne muradı varsa versin
İkimiz içinde okudum. Allah kabul etsin.El Mübdi okuyalim canim
59- El-Mübdi: "Maddesiz, örneksiz yaratan."
İkimiz içinde okudum canim. Allah kabul etsinEl Muid okuyalim canim.
60- El-Muîd: ''Yarattıklarını yok edip, sonra tekrar diriltecek olan."
İkimiz içinde okudum canim. Allah kabul etsinEl Muhyi okuyalim canim
61- El-Muhyî: "İhya eden, dirilten, can veren."