- 8 Ağustos 2023
- 5.323
- 5.248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uc kisiyiz simdilik her gun birine okuyoruz. Katilirsan en son sana okuruz. Bugun yeni esmaya basladik katilmak istersen sende okuyabilirsin niyetimi paylastim 200 tane okuyoruz her esmayiListe nasıl ilerliyor katılmak isterim.
Katılmak isterim. Diğer üç arkadaşım için ben bugün mü başlıcam.Uc kisiyiz simdilik her gun birine okuyoruz. Katilirsan en son sana okuruz. Bugun yeni esmaya basladik katilmak istersen sende okuyabilirsin niyetimi paylastim 200 tane okuyoruz her esmayi
Bugun benim icin okuman yeterli her gun birimizin niyetini paylasiyorum herkesin gununde okursun canimKatılmak isterim. Diğer üç arkadaşım için ben bugün mü başlıcam.
El Celil okuyoruz simdi 200 tane niyetimi paylastim bakarsinKatılmak isterim. Diğer üç arkadaşım için ben bugün mü başlıcam.
İsmen okumak daha iyi değil mi isminiz nedirEl Celil okuyoruz simdi 200 tane niyetimi paylastim bakarsin
Vildan ismimİsmen okumak daha iyi değil mi isminiz nedir
Niyetinize 200 tane okudumEl Celil okuyoruz simdi 200 tane niyetimi paylastim bakarsin
Okudum Allah kabul etsin cnmBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Okudum canim niyetin icin. Allah kabul etsin
Okudum Allah kabul etsin
Niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugun benim icin okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Karsima hayirli bir es cikar. Kardeslerim hayirli insanlar olsunlar annemi beni uzmesinler. Bana sifa ver. Cekingenligim gecsin. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru. Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah
Niyetine okudumBugun YagmurSendeanlarsn icin okuyoruz. Niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallah Hayırlı bayramlarBugun YagmurSendeanlarsn icin okuyoruz. Niyeti
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn