Dileklerimiz icin esmaul husna

Ayferriniz niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah R rainyy

Ayferriniz niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah

Ayferriniz niyetin için okudum. Allah kabul etsin

Bugün D duavedua için 200 El Mani okuyalim kizlar eşi 6. Kattan düşmüş. Allah şifasını versin. Niyeti
6. kattan düşen eşim için enfeksiyonunun tez vakitte geçmesi. Kan değerlerinin normale gelmesi. kemiklerinin kaynaması. yaralarının iyileşmesi. düşük olan el bileğinin kendine gelmesi. Dua eden herkesin dualarının da kabul olması. Hiç düşmemiş gibi eski sağlığına tez vakitte kavuşması. Amin amin amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
Ayferriniz
D duavedua

D duavedua niyetine okudum Allah kabul etsin

aminnn rabbim tez vakitte şifalar nasip etsin

Kizlar okumuşsunuz ben görmemişim kusura bakmayin
Karışıklık olmuş, olsun

D duavedua niyeti için 200- El Mani ( C.C.) ve 100- Ya Şafi ( C.C.) Esmalarını okudum Allah şifa versin. Amin

( Muhakkak biliyorsunuz ve yapıyorsunuzdur ama böyle durumda insanın sonradan aklına gelebiliyor. Naçizane hatırlatmak benimkisi; her gün eşiniz için
( Sadakanın azı çoğu olmaz ya, günlük 5₺ olur 10₺ olur durumunuza göre ) için sadakada verilebilir )

vermez miyim Allah insanlara mutluluk versin huzur versin. Sağlık versin çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

kendi niyetime okudum Allahım kabul eylesin

D duavedua niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah

D duavedua niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah eşine şifa versin eski sağlığına kavuşur inşaallah R rainyy

D duavedua Niyetin için okudum canim. Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…