- 15 Aralık 2023
- 67
- 36
- 21
Okurum tabikiAyferriniz D duavedua her gün birimize 200 tane esma okuyoruz. Herkese okuyunca yeni esmaya geçiyoruz. Okursanız herkese en son size okuruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okurum tabikiAyferriniz D duavedua her gün birimize 200 tane esma okuyoruz. Herkese okuyunca yeni esmaya geçiyoruz. Okursanız herkese en son size okuruz.
tamam hangi esmayı okuyoruzAyferriniz D duavedua her gün birimize 200 tane esma okuyoruz. Herkese okuyunca yeni esmaya geçiyoruz. Okursanız herkese en son size okuruz.
tamam hangi esmayı okuyoruz
El mani esmasini okucaz bu hafta. Niyetimi paylaştım. Niyetlere göre okuyoruz kizlar :)Okurum tabiki
okudum Allah kabul eylesinEl mani esmasini okucaz bu hafta. Niyetimi paylaştım. Niyetlere göre okuyoruz kizlar :)
El Mani okuyalim kizlar
90- El-Mâni: "Dilemediği şeye mani olan, engelleyen."
R rainyy niyetine 200 defa El Mani esmasını okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallahBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
Ayferriniz
D duavedua
Tmm oyle yapayim.Duayla birlikte okunacak esmayı yazıp paylaşırsanız aynı msjda daha anlaşılır olur
TamamEl mani esmasini okucaz bu hafta. Niyetimi paylaştım. Niyetlere göre okuyoruz kizlar :)
R rainyy niyetine okudum. Allah kabul etsinBugün benim için okuyoruz. Niyetim
Allahim derslerimi tez vakitte kolaylikla gecebileyim. Sinavlarimdan yuksek notlar alabileyim. Staj yeri bulabileyim. Gonlumdeki kisi hakkimda hayirli ise nasip et. Erkek kardesime sifa ver. Bana safi isminle tez vakitte sifa ver. Sikintilarimi gider. Beni ve ailemi kazalardan belalardan koru.Evimize bolluk bereket saglik huzur ver. Borclarimizi kolaylikla odeyebilelim. Benim ve bana dua okuyan arkadaşlarımın dualarini kabul eyle. Amin
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
Ayferriniz
D duavedua
R rainyy niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallahBugün benim için okuyoruz. Niyetim
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
Ayferriniz
D duavedua
YagmurSendeanlarsn Niyetin için okudum. Allah kabul etsinBugün YagmurSendeanlarsn için 200 tane El Mani okuyoruz kizlar. Niyeti
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
Ayferriniz
D duavedua
Adetliyim okudum kabul olurmuAyferriniz benim için okudun mu?
Tabi olur esma adetliykende okunuyorAdetliyim okudum kabul olurmu
okudum allah kabul etsinBugün YagmurSendeanlarsn için 200 tane El Mani okuyoruz kizlar. Niyeti
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
Ayferriniz
D duavedua
YagmurSendeanlarsn niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallahBugün YagmurSendeanlarsn için 200 tane El Mani okuyoruz kizlar. Niyeti
YagmurSendeanlarsn
Guldemyz
mavibaloncuk
Sudansebeplerivar
Ayferriniz
D duavedua