Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 100 alıyorum, sen 38 adet oku.sizinki de eklenince 750 benim toplam. dis cikartiyo kizim devamli kucak istiyor 2 saate bitee
canim.benimkinin yarisini soz okumus oldunuz.hakkinizi helal edinCanım ben 100 alıyorum, sen 38 adet oku.
canim.benimkinin yarisini soz okumus oldunuz.hakkinizi helal edin
canim sonunda finish i gordun :) tabi sayenizde allah razi olsumHelal olsun ne demek, ben hemen okuyorum bu gece dualarımızı bitirmiş olalım inşallah.
yok canım devam edilmiyor o şekilde olur birgün inşallahkızlar 1 günde okuma yapılıyorsa beni de ekleyebilirsiniz yeni listenize
Canım ya 14 kişi bulup yapalım 1 güneyok canım devam edilmiyor o şekilde olur birgün inşallah
bunu anca sen becerirsin kalemero ne iyi olurCanım ya 14 kişi bulup yapalım 1 güne
canım tamam 1-2 yerdeki dualarım ağır haftaya yapacağım inşallah açarkende 1 günde bitirilmek şartıyla derizbunu anca sen becerirsin kalemero ne iyi olur
evet canım inşallah bende bir çok duamı bitirince devam edemeyeceğim zorlanıyorum biraz önemli bi işim olurda kalır diye aklım çıkıyorcanım tamam 1-2 yerdeki dualarım ağır haftaya yapacağım inşallah açarkende 1 günde bitirilmek şartıyla deriz
Merhaba yeni bi grup oluşturdunuz mu acabaCanım ya 14 kişi bulup yapalım 1 güne
Yeniden baslamak isteyen warmi 4444 salati tefriciye duasina arkadaslar niyet icin?Canım önce kaç kişi olacağız ona bakıcaz, sonra 4444 sayısını kişi sayısına böleceğiz ve kaç çıkarsa onu okuyacağız. Sırayla herkese okunacak, mesela önce sana okuduk 4444'ü tamamladık, sonra sıradaki arkadaşımıza geçeceğiz. Listeye yazdım adını...
katılırım arkadasım sayı artarsa güzel olurYeniden baslamak isteyen warmi 4444 salati tefriciye duasina arkadaslar niyet icin?
Katılanlar olursa bende katılırım inşaallahYeniden baslamak isteyen warmi 4444 salati tefriciye duasina arkadaslar niyet icin?
Katılım olursa bende katılabilirim inşallah