Çok sağolun.Allah razı olsunBu yazdığını şimdi gördüm cok üzüldüm yetisemedigim icin Allah hayirlisiyla duanizi kabul eder insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağolun.Allah razı olsunBu yazdığını şimdi gördüm cok üzüldüm yetisemedigim icin Allah hayirlisiyla duanizi kabul eder insallah
Bu durumu yönetimle görüşmeniz gerekiyor.Mune konu bilginize...
ben dua platformunda agirlikli olan bir uyeyim sayili dua okuyoruz dun komsuma uyelik aldirip buraya yazdirdim ki duasi okunan kisi beklemesin.
ilk uyelik buraya yazilinca aninda ikinci uyelik diye kilitlemissiniz
Uyeligi acarmisiniz ltfen bu uyelik uzerinden dualarimiz sizinleye katilacak
bana ait bir hesap degil ikinci bir hesaba ihtiyacim yok benim.Sahte konu acan surekli sagda solda ona buna satasan bdv de konu acan bir uye degilim ben
Kolay gelsin
Cnm takdir edersin ki ben başkasının duası veya sırası için karar veremem anca kendi sıram için o tarihe denk gelmiyor daha once ama istersen benim sıramda okuruz yada illa tam zamanına denk gelsin dersen 2 gune gore sıradan hesaplama yapıp o arkadasa sorman makul olur
Allah kabul etsin cnm düzenleden okundu saydım
hanımlar bir bızdık kardesımız sınava gıreceği için annesi sıra ister ben veririm dedim ama sanırım sınavdan bir gün önce falan okunsun istiyor sizin için sıkıntı değilse sorun olmazsa gönlünüzde razı gelirse 21 22 gibi o kardeşimize okuyup listeye kaldığımız yerden devam etsek sorun sıkıntı olur mu eğer annesi benim tarihim için olur derse ben sıramı vericem zaten
evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
@ddddamla
segazel
SuUtku
Krew (ark)
Sagolasin. Insallah Rabbim dualarimizi kabul eder.Krew benim için uygundur canım