Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu duaniz bittiginde etiketlerim arkadasim listeyede eklerim sizde ara ara takipte olun olur mu
Tamam cnm bu duamiz bittiginde etiketlerim ama sizde takip edin az arkadasimiz kaldi yakinda biter insallah birde biz ya latif ve salavati mecule ile devam edecegiz su an okudugumuz salavatla degil bilginiz olsun
eilenn bitanem okudum duanı Rabbim kabul eder inşallah amin
eilenn okudum Rabbim kabul etsin inşallah gönlümden geçenleri hayırlısıyla versin canım benim
eilenn arkadaşımıza okudum Allah kabul etsin
eilenn için okudum Rabbim dualarını kabul eylesin.
eilenn okudum allah daularını kabul etsin inşallah
eilenn için okudum Rabbim kabul etsn
yeni lstede varım bende :)
Canım ben hep geç kalıyormuş gibi hissediyorum 20 si yani bugün son değil mi ben mi yanlış okuyprum.yani 20 si akşama kadar değil mi? Yoksa herkes okuyunca mı geçiyorsunuz. Kusura bakmayın tarihe göre ayarlıyorum o yüzden geç kalıyormuşum gibi oluyorcilekli_sut cnm bu duamizda birtek sen kaldin bizler diger arkadasimizin duasina geciyoruz sende o sirada tamamlar katilirsin aramiza
mesela 20si diyor ya genelde o gün öğlene kadar oluyor canım ya şimdiye kadar hep öyleydiCanım ben hep geç kalıyormuş gibi hissediyorum 20 si yani bugün son değil mi ben mi yanlış okuyprum.yani 20 si akşama kadar değil mi? Yoksa herkes okuyunca mı geçiyorsunuz. Kusura bakmayın tarihe göre ayarlıyorum o yüzden geç kalıyormuşum gibi oluyor
Cnm tam iki gun veriyorum ornegin eilen in duasini cumartesi sabah saatleri yayinlamisim pazartesi sabah bitsin yeni arkadasa baslayalim diyorum ki bugun 15:00 de falan yazdim yeni listeyi okumayanda bir kisiyse direk geciyorum yeni duaya cunku seriligi kaybedersek hem okuyan arkadaslar sikiliyor hem sure uzuyor hemde zamandan daha cok dua ile faydalanalim istiyorum kendini lutfen kotu hissetme bunu ay bir tek sen kaldin edasiyla yazmiyorum sakin aklina ole bise gelmesin kimsenin ben bir kisi kaldi sizler baslayin vakit kaybimiz olmasin diye herkesi bu konuda etiketliyorum zaman konusundada ha bi kisiyi okurken yarim gunde herkes okur bir kisi kalirsa evet 2 gun dolsun diye beklemiyorum misal ondada yardim oneriyorum kalan kisiyeCanım ben hep geç kalıyormuş gibi hissediyorum 20 si yani bugün son değil mi ben mi yanlış okuyprum.yani 20 si akşama kadar değil mi? Yoksa herkes okuyunca mı geçiyorsunuz. Kusura bakmayın tarihe göre ayarlıyorum o yüzden geç kalıyormuşum gibi oluyor
Anladım canım sakın sen de yanlış anlama sizi aksatmak istemiyorum bu aralar yoğunluk oldu tam anlayamamışım demek bundan sonra daha dikkat edeceğim. İnşallah hepimizin hayırlı güzel duaları kabul olur. Anlayışın için de ayrıca teşekkür ederimCnm tam iki gun veriyorum ornegin eilen in duasini cumartesi sabah saatleri yayinlamisim pazartesi sabah bitsin yeni arkadasa baslayalim diyorum ki bugun 15:00 de falan yazdim yeni listeyi okumayanda bir kisiyse direk geciyorum yeni duaya cunku seriligi kaybedersek hem okuyan arkadaslar sikiliyor hem sure uzuyor hemde zamandan daha cok dua ile faydalanalim istiyorum kendini lutfen kotu hissetme bunu ay bir tek sen kaldin edasiyla yazmiyorum sakin aklina ole bise gelmesin kimsenin ben bir kisi kaldi sizler baslayin vakit kaybimiz olmasin diye herkesi bu konuda etiketliyorum zaman konusundada ha bi kisiyi okurken yarim gunde herkes okur bir kisi kalirsa evet 2 gun dolsun diye beklemiyorum misal ondada yardim oneriyorum kalan kisiye