- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
bir garip oblomov için okudum. Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın ,kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.kızlar merhaba benim duam başlamış şansa bakın bugünde cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla oğlum olacakmış inşallah okunan dualar edilen aminler yüzü suyu hürmetine salih bir evlat olurRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah Allah nazarlardan saklasın inşallah bir avazda sağlıkla doğum yapıp kucağına al inşallah.kızlar merhaba benim duam başlamış şansa bakın bugünde cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla oğlum olacakmış inşallah okunan dualar edilen aminler yüzü suyu hürmetine salih bir evlat olurRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımkızlar merhaba benim duam başlamış şansa bakın bugünde cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla oğlum olacakmış inşallah okunan dualar edilen aminler yüzü suyu hürmetine salih bir evlat olurRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsunkızlar merhaba benim duam başlamış şansa bakın bugünde cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla oğlum olacakmış inşallah okunan dualar edilen aminler yüzü suyu hürmetine salih bir evlat olurRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cok teşekkür ederim. Arkadasim okumus Allah kabul etsin.Ben okurum canım okudun du sayabilirsiniz
33yi 44e tamamlarim ozaman canim ben okumus olurum daha okumadim benBende okudum napicaz şimdi :)
Tamam tatlım sen sayıdan düşersin Allah kabul etsin33yi 44e tamamlarim ozaman canim ben okumus olurum daha okumadim ben