Safransari rudecute Kadriye1944 cilekli_sut hanımlar duamız için yarın yeni arkadaşımıza geçer miyiz durumlar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar kızlar.. Uzun Zamandır yazamadım.. 17.05.2016 salı günü oğluşumu kucağıma aldım.. Sancım geldi bir saatin içinde doğum yaptım.. Allah yardım etti.. Kızım ilk gördüğünde oda da bile durmak istemedi.. Alışıyo ama yavaş yavaş kardeşini öpmeye falan başladı..Bugun 16 günlük olduk.. Dün sünnet ettirdik.. Çok şükür iyiyiz bizde haberler böyle darısı diğer bebiş bekleyenlerin başına..
Yok canim ya cok isterdim album yapmayi ama esim benim internet ortamina resim atilmasina asiri karsi bi de buraya uye olup yorum yazdigimi bilmiyor telefonumu cok karistiriyor takintili biraz ödüm kopuyor bazen onla ve annesi ile ilgili yazdiklarimi okursa kesin beni boşar sen bu kadar insana nasil anlatirsin diye gecen arkadaslar nick degistirdi bende degistireyim dedim bulamadim nerden degisiyor profile falan baktim anlamadim
Safransari için okudum Rabbim kabul eder inşallah
Safransari bu cuma günü ve okunan salat hürmetine inşallah hayırlı bir yere atanırsın ben okudum
Rabbim kabul etsin inşallah
sarfansari arkadaşım için okudum
Mübarek günün hürmetine Rabbim duasını kabul eylesin inşallah..
Safransari için okudum rabbim tüm dualrımızı kabul etsin inşallah
safransari için okudum Rabbim hayırlı helal kazançlar nasip etsin severek çalışacağı bir yer olsun inşallah
O Ozzgeee canim ben se Safransari nin duasini bitirdim. Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla guzel bir kuruma atanmani nasip etsin. Su mubarek gunlerin hurmetine gonlunden gecen tum dua ve dileklerini kabul eylesin rabbim.
Ben okudum Allah kabul etsin
Allah razı olsun ablamokudum Allah kabul etsin
Çok tşk ederim eline diline sağlık hakkını Helal et abla