O Ozzgeee canım ben bu duaya katılamicam diğer okumalarım biraz yoğun oldu yetiştiremem. Ama takipteyim Fatiha ile beraber dönerim.Eki Görüntüle 1927454 HANİMLAR TEFRİCİYESİNİ BİTİRENLER İCİN TOPLU OKUMA LİSTEMİZİ HAZİRLAYAYİM DEDİM BASLAMAK İSTEYENLER İCİN
KENDİ ULKEMİZİN FERAHİ TEROR FELAKETİMİZİN SON BULMASİ HALEPTEKİ KARDESLERİMİZİN FERAHA CİKMASİ SAVASİN SONA ERMESİ NİYETİYLE 17161 YA SELAM ESMASİ VE 21 ADET KAHHAR SALAVATİ OKUYORUZ (salavatin anlami meali ekli resimde)
Krew abla arkadasin katilacakmi bilmedigimden eklemedim katilirsa kendi sayimizdan veririz nefesi olur
@heidi1017 katilacakmis gibi listeye aldim cnm ama devam etmezsen sayini bolusuruz
Bu liste toplu okumadir fatiha icin yaptigimda salavat okumamizda yer degisenleri eski duzeninde yayinliyacagim bilginize esmada 1 fazlayi ben okuyacagim hesaplarsaniz kafaniz karismasin
Baska dua etmek isteyenlerin kendi insiyatifine biraktim (hz yunus-fetih ilk ayet vb)salavatta cikanlarla biraz zorlanma oldu son zamanda bunalma olsun istemiyorum icten ve kendimizi vererek okumak nasip olsun insallah
KİSİ BASİ 858 YA SELAM ESMASİ
21 ADET:''Salli ve sellim ve barik ya Kahharu ve bil kafikher aduvve Muhammedin ve alihil ebrar.''
@evTik
O Ozzgeee
@Patronicee
Krew
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
denizinmavisi
segazel
SuUtku
heidi1017
@Namaria
eilenn
@bir garip oblomov
M mer_4260
Katilacak Canim.Eki Görüntüle 1927454 HANİMLAR TEFRİCİYESİNİ BİTİRENLER İCİN TOPLU OKUMA LİSTEMİZİ HAZİRLAYAYİM DEDİM BASLAMAK İSTEYENLER İCİN
KENDİ ULKEMİZİN FERAHİ TEROR FELAKETİMİZİN SON BULMASİ HALEPTEKİ KARDESLERİMİZİN FERAHA CİKMASİ SAVASİN SONA ERMESİ NİYETİYLE 17161 YA SELAM ESMASİ VE 21 ADET KAHHAR SALAVATİ OKUYORUZ (salavatin anlami meali ekli resimde)
Krew abla arkadasin katilacakmi bilmedigimden eklemedim katilirsa kendi sayimizdan veririz nefesi olur
@heidi1017 katilacakmis gibi listeye aldim cnm ama devam etmezsen sayini bolusuruz
Bu liste toplu okumadir fatiha icin yaptigimda salavat okumamizda yer degisenleri eski duzeninde yayinliyacagim bilginize esmada 1 fazlayi ben okuyacagim hesaplarsaniz kafaniz karismasin
Baska dua etmek isteyenlerin kendi insiyatifine biraktim (hz yunus-fetih ilk ayet vb)salavatta cikanlarla biraz zorlanma oldu son zamanda bunalma olsun istemiyorum icten ve kendimizi vererek okumak nasip olsun insallah
21 ADET:''Salli ve sellim ve barik ya Kahharu ve bil kafikher aduvve Muhammedin ve alihil ebrar.''
@evTik
O Ozzgeee
@Patronicee
Krew
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
denizinmavisi
segazel
SuUtku
heidi1017
@Namaria
eilenn
@bir garip oblomov
M mer_4260
Olur şimdi mesaj attim arkadasima sayilar ayni diymi?Abla toplu okumamiz icin bir arkadas katilamayacam dedi onun sayisini verelimmi nefesi olur ya selam esmasi ve salavat
Salavati botoren baslayabilir cnm o yuzden beklemeden o listeyide yaptimArkadasın duasını okudum rabbim kabul etsin digerine geçebiliriz degil mi
HANİMLAR TEFRİCİYESİNİ BİTİRENLER İCİN TOPLU OKUMA LİSTEMİZİ HAZİRLAYAYİM DEDİM BASLAMAK İSTEYENLER İCİN
@evTikOKUNDU
O Ozzgeee
@PatroniceeOKUNDU
Krew
rudecute
gulbera OKUNDU
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
denizinmavisi
Krew (ark)
SuUtku
heidi1017
@NamariaOKUNDU
eilenn
@bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?