DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

O Ozzgeee canım ben bu duaya katılamicam diğer okumalarım biraz yoğun oldu yetiştiremem. Ama takipteyim Fatiha ile beraber dönerim.
Krewin arkadaşı için de okudum Allah kabul etsin.

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :16/12/2016 SAAT:23 30
BİTİŞ :18/12/2016 SAAT:23 30
DUA SAHİBİ 268 ADET BIZLER 261 ADET OKUYACAGIZ

(261X16 =4176ADET +268 D.sahibi =4444
DUASI OKUNAN KİŞi: @Krew Arkadasi

DUASi:
İSİM VE DUASİ OZELDE

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

@evTikOKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
Krew
rudecute
gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku
heidi1017
Krew (ark)

HANİMLAR TEFRİCİYESİNİ BİTİRENLER İCİN TOPLU OKUMA LİSTEMİZİ HAZİRLAYAYİM DEDİM BASLAMAK İSTEYENLER İCİN
KENDİ ULKEMİZİN FERAHİ TEROR FELAKETİMİZİN SON BULMASİ HALEPTEKİ KARDESLERİMİZİN FERAHA CİKMASİ SAVASİN SONA ERMESİ NİYETİYLE 17161 YA SELAM ESMASİ VE 21 ADET KAHHAR SALAVATİ OKUYORUZ (salavatin anlami meali ekli resimde)

Krew abla arkadasin katilacakmi bilmedigimden eklemedim katilirsa kendi sayimizdan veririz nefesi olur
@ heidi1017 katilacakmis gibi listeye aldim cnm ama devam etmezsen sayini bolusuruz
Bu liste toplu okumadir fatiha icin yaptigimda salavat okumamizda yer degisenleri eski duzeninde yayinliyacagim bilginize esmada 1 fazlayi ben okuyacagim hesaplarsaniz kafaniz karismasin
Baska dua etmek isteyenlerin kendi insiyatifine biraktim (hz yunus-fetih ilk ayet vb)salavatta cikanlarla biraz zorlanma oldu son zamanda bunalma olsun istemiyorum icten ve kendimizi vererek okumak nasip olsun insallah

KİSİ BASİ 858 YA SELAM ESMASİ

21 ADET:''Salli ve sellim ve barik ya Kahharu ve bil kafikher aduvve Muhammedin ve alihil ebrar.''

@evTikOKUNDU
O Ozzgeee
@PatroniceeOKUNDU
Krew OKUNDU
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
denizinmavisi
segazel DUASİ BOSTA
SuUtku

heidi1017
@NamariaOKUNDU
eilenn
@bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260

Son düzenleme:
Katilacak Canim.

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :16/12/2016 SAAT:23 30
BİTİŞ :18/12/2016 SAAT:23 30
DUA SAHİBİ 268 ADET BIZLER 261 ADET OKUYACAGIZ

(261X16 =4176ADET +268 D.sahibi =4444
DUASI OKUNAN KİŞi: @Krew Arkadasi

DUASi:
İSİM VE DUASİ OZELDE

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

@evTikOKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
@PatroniceeOKUNDU
Krew OKUNDU
rudecute
gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut OKUNDU
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew OKUNDU
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku
heidi1017
Krew (ark)

Son düzenleme:
HANİMLAR TEFRİCİYESİNİ BİTİRENLER İCİN TOPLU OKUMA LİSTEMİZİ HAZİRLAYAYİM DEDİM BASLAMAK İSTEYENLER İCİN
KENDİ ULKEMİZİN FERAHİ TEROR FELAKETİMİZİN SON BULMASİ HALEPTEKİ KARDESLERİMİZİN FERAHA CİKMASİ SAVASİN SONA ERMESİ NİYETİYLE 17161 YA SELAM ESMASİ VE 21 ADET KAHHAR SALAVATİ OKUYORUZ (salavatin anlami meali ekli resimde)

Krew abla arkadasin katilacakmi bilmedigimden eklemedim katilirsa kendi sayimizdan veririz nefesi olur
@ heidi1017 katilacakmis gibi listeye aldim cnm ama devam etmezsen sayini bolusuruz
Bu liste toplu okumadir fatiha icin yaptigimda salavat okumamizda yer degisenleri eski duzeninde yayinliyacagim bilginize esmada 1 fazlayi ben okuyacagim hesaplarsaniz kafaniz karismasin
Baska dua etmek isteyenlerin kendi insiyatifine biraktim (hz yunus-fetih ilk ayet vb)salavatta cikanlarla biraz zorlanma oldu son zamanda bunalma olsun istemiyorum icten ve kendimizi vererek okumak nasip olsun insallah

KİSİ BASİ 858 YA SELAM ESMASİ

21 ADET:''Salli ve sellim ve barik ya Kahharu ve bil kafikher aduvve Muhammedin ve alihil ebrar.''

@evTikOKUNDU
O Ozzgeee
@PatroniceeOKUNDU
Krew
rudecute
gulbera OKUNDU
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
denizinmavisi
Krew (ark)
SuUtku

heidi1017
@NamariaOKUNDU
eilenn
@bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260

Kuzum ben bu listelik biraz zaman isteyecektim senden. Bu aralar psikolojik olarak da iyi değilim. Dualar çok ağır geliyor. Öteki dua grubumda var. Fatihaya başlarken katılsam olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…