Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanimlar bir arkadasimizin duasi ve tedavisi uyussun istegi var ama o sira kaydirmak istiyor kendi sirasinda degilde sirasinda atlanip daha sonra okunmasini istiyor Tarihi belli degil mis tarihi belli olunca yazicam segazel ya sana ya suutkuya denk gelicek muhtemelen sizin siranizdan biraz once okunmaniz sorun olurmu kizlar
Birde ayrilan kisinin sirasi geldiginde okudugu kisiler olarak bizler duasini okuyacagiz duasina katilmadiklari muaf 2 gun tatil verdim onlara :) sonra kaldigimiz yerden ayni hiz listemize dvm edecegiz hem misafirimiz cok denetleniyoruz hem on bilgi simdiden bilginiz olsun dedim
evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)
@Bluedew cnm duanda cilekli okuyorum yazmis tamamladim yazinca duanin kalanini tamamlayip bagislayabilirsin Allah kabul etsinSALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :02/12/2016 SAAT:23 30
BİTİŞ :04/12/2016 SAAT:23 30
DUA SAHİBİ 268 ADET BIZLER 261 ADET OKUYACAGIZ
(261X16 =4176ADET +268 D.sahibi =4444
DUASI OKUNAN KİŞİ: @Bluedew (Halil kizi Zeliha)
DUASİ:Rabbim sen Rahman ve rahimsin. Ben bu duaya düştüm Allahım. bu imtihana düştüm dua ediyorum hep . duamı engelleyen günahlarimi affeyle Allahım. Ne olur tez zamanda gönlümün muradını gönlümce bana nasip et. Hayırsızsa hayırlı et ama ne olur duamı tez vakitte nasip et. Dua kardeşlerimin de duasını yasat amin amin amin
Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun
Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı
Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”
evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
Krew OKUNDU
rudecute OKUNDU
gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut OKUYOR
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew
whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
segazel OKUNDU
SuUtku OKUNDU
Krew (ark)OKUNDU
Herkesten Rabbim razı olsunBluedew cnm duanda cilekli okuyorum yazmis tamamladim yazinca duanin kalanini tamamlayip bagislayabilirsin Allah kabul etsin
Okudum canim.Allah kabul eder insallahSALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:17KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :04/12/2016 SAAT:23 30
BİTİŞ :06/12/2016 SAAT:23 30
DUA SAHİBİ 268 ADET BIZLER 261 ADET OKUYACAGIZ
(261X16 =4176ADET +268 D.sahibi =4444
DUASI OKUNAN KİŞi:whiterose00
DUASİ: İSİM VE DUASİ OZELDE
Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun
Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı
Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”
evTik
O Ozzgeee
Patronicee
Krew
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp