- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kisi olarak okudum sonucta..Sayimiz net...dua her zaman yerine ve okunan kisiye ulasir..zamanim vardi okudum ..Bence beklemelisin canim sonucta sayili dua okuyoruz malum hep bir nefesten olsa daha iyi olur diye dusunuyorum nacizane fikrim![]()
PekalâKisi olarak okudum sonucta..Sayimiz net...dua her zaman yerine ve okunan kisiye ulasir..zamanim vardi okudum ..
Duasını öğrenip duasına göre niyetlenince daha hoş oluyor canım o yüzden birlikte gidelim diyoruz yanlış anlama![]()
Bikac gun zamanim olmayacagi icin arkadasa erken okumak zorunda kaldim zaman bulup..Duasını öğrenip duasına göre niyetlenince daha hoş oluyor canım o yüzden birlikte gidelim diyoruz yanlış anlama![]()
Listeden cikiyorum bana sira gelmedi nasil olsa...kimsenin hakkina da girmiyorum...Gardiyanim ve nobetlerimiz cok oldugu icin...2 arkadasa erken okumak zorunda kaldim...Bu kadar buyutmenin ne anlami vardi...zamanim varken okudum...Zaten bagislamasini da kisi niyetini yapinca yaptim...Aferin size. Erken okumayi zaten yapan biri degildim..Mecbur kalmistim..Sanki okumadim gibi tepki verdiniz...Bana sira gelmemisti zaten..Gonul kirikligi yaptiniz dua konusunda...Bu 2. tekrardi listede...Her zaman duzenli okuyodum zaten...Listeden cikiyorum...Hanimlar imkanininiz dahilinde okumalarimizda grupla gitme konusunda hassasiyetinizi rica ediyorum
Hem ismen niyetlenmis oluyoruz hem duasina gore hemde o sure zarfinda hepimiz ayni anda dua etmis oluyoruz
Kaldiki birinin aciliyeti ciksa yer degisimi olsa once gittiginiz icin o kisinin duasini 2 gunden 5 gune cikartmis gibi oluyor
Bazi arkadaslar bana duasini ismini attigi halde bende siZlerle okumaya basliyorum ki hep birlikte butunumuz olsun
Bu sekilde belki icine sinmeyende olur diye dusunuyorum iyide ben dha duami baslatmadim niyet etmemistim
Diyen olabilir
Sevgiler
Bikac gun zamanim olmayacagi icin arkadasa erken okumak zorunda kaldim zaman bulup..
Listeden cikiyorum bana sira gelmedi nasil olsa...kimsenin hakkina da girmiyorum...Gardiyanim ve nobetlerimiz cok oldugu icin...2 arkadasa erken okumak zorunda kaldim...Bu kadar buyutmenin ne anlami vardi...zamanim varken okudum...Zaten bagislamasini da kisi niyetini yapinca yaptim...Aferin size. Erken okumayi zaten yapan biri degildim..Mecbur kalmistim..Sanki okumadim gibi tepki verdiniz...Bana sira gelmemisti zaten..Gonul kirikligi yaptiniz dua konusunda...Bu 2. tekrardi listede...Her zaman duzenli okuyodum zaten...Listeden cikiyorum...
Bu konuyla alakali size ilk soyleyen bendim ve bunu size ne bir sert sekilde nede sizi kiracak sekilde soylemedim gayet sicak nazik bir dilde soyledim ama sizden aldigim cevap sertti olabilir insalik halidir anlayabiliriz cunki hepimizin yeri geliyor isi hastasi misafiri vs.vs.oluyor ama bunu bu sekilde soylemek bence hos degil kimseyi kirdigimi dusunmuyorum acikcasiBikac gun zamanim olmayacagi icin arkadasa erken okumak zorunda kaldim zaman bulup..
Listeden cikiyorum bana sira gelmedi nasil olsa...kimsenin hakkina da girmiyorum...Gardiyanim ve nobetlerimiz cok oldugu icin...2 arkadasa erken okumak zorunda kaldim...Bu kadar buyutmenin ne anlami vardi...zamanim varken okudum...Zaten bagislamasini da kisi niyetini yapinca yaptim...Aferin size. Erken okumayi zaten yapan biri degildim..Mecbur kalmistim..Sanki okumadim gibi tepki verdiniz...Bana sira gelmemisti zaten..Gonul kirikligi yaptiniz dua konusunda...Bu 2. tekrardi listede...Her zaman duzenli okuyodum zaten...Listeden cikiyorum...
Bikac gun zamanim olmayacagi icin arkadasa erken okumak zorunda kaldim zaman bulup..
Cnm sizden oncede benim listem vardi farkli dualarda okuduk zamanla gelenler gidenler oldu yasadigimiz dogrultuda bazi kurallarida ortak koyduk dualarida ortak seceriz siz zannediyorsunuzki ortada birsey yazmayinca hersey olumlu herkes herseye razi arkadaslar ben ozelden cok teminat rahatlama veriyorum Yeri geliyor sayi konusunda asiri hassas olan okumustur diyip gectigimde okumustur dimi yani aklima takildi diyor herkes tek tek okudum yazsin istiyor namazla nasil niyetlendin sen diye soran oluyor okurken vesvese geldi napim diyen oluyor okuyamayip yerine okuyup sen kendin yaz liste hassas diyip okudum diye ona yazdirdigimda olmustur bir uye cok zor zamanlar gecirip duasinin zamani uzayinca hic birseyim yolunda gitmiyor buda kabul olmayacakmi yazabiliyor liste 18 kisi herkesn duasi kendime dua edilmis gibi duzenleyip hassas davranmaya cok gayret ediyorum bgne kadar bu sayfa icin tek sert sayilabilecek mesajim son yazdigim dua gonderme mesajdir ki HAKLİYİM sizde biliyorsunuzHanimlar imkanininiz dahilinde okumalarimizda grupla gitme konusunda hassasiyetinizi rica ediyorum
Hem ismen niyetlenmis oluyoruz hem duasina gore hemde o sure zarfinda hepimiz ayni anda dua etmis oluyoruz
Kaldiki birinin aciliyeti ciksa yer degisimi olsa once gittiginiz icin o kisinin duasini 2 gunden 5 gune cikartmis gibi oluyor
Bazi arkadaslar bana duasini ismini attigi halde bende siZlerle okumaya basliyorum ki hep birlikte butunumuz olsun
Bu sekilde belki icine sinmeyende olur diye dusunuyorum iyide ben dha duami baslatmadim niyet etmemistim
Diyen olabilir
Sevgiler