DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
18 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :28/11/2016 SAAT:23 00
BİTİŞ :30/11/2016 SAAT:23. 00
DUA SAHİBİ 262 ADET BIZLER 246 ADET OKUYACAGIZ

(246X17 =4182 ADET +262 D.sahibi =4444 )
DUASI OKUNAN KİŞİ: @cilekli_sut (ismi ozel msjda)

DUASİ:
Olmazları olduran Yüce Rabbim. Sen ki ol desen olmayacak şey yoktur. Sen benim yüreğimdeki sıkıntıyı içimi en iyi bilensin. Beni feraha ulaştır Ya Rabbim. Sen benim eşim ve ailem için herşeyin en hayırlısını nasip eyle, Allah’ım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. Hayırlısıyla evimizi şenlendirecek evlatlar nasip eyle Rabbim bize tez vakitte. Kucağımı boş bırakma. Evlat kokusundan mahrum bırakma. Aileme eşime doğmamış evlatlarıma huzurlu sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler nasip eyle. Sen bana dua eden kardeşlerimin de dualarını geri çevirme. Amin.

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun

Salat-ı Tefriciye Duası

“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee OKUNDU
Krew Krew
rudecute rudecute
gulbera gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew OKUNDU
whiterose00 whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
E EEEliffffffffff OKUNDU
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

Hanimlar imkanininiz dahilinde okumalarimizda grupla gitme konusunda hassasiyetinizi rica ediyorum
Hem ismen niyetlenmis oluyoruz hem duasina gore hemde o sure zarfinda hepimiz ayni anda dua etmis oluyoruz
Kaldiki birinin aciliyeti ciksa yer degisimi olsa once gittiginiz icin o kisinin duasini 2 gunden 5 gune cikartmis gibi oluyor
Bazi arkadaslar bana duasini ismini attigi halde bende siZlerle okumaya basliyorum ki hep birlikte butunumuz olsun
Bu sekilde belki icine sinmeyende olur diye dusunuyorum iyide ben dha duami baslatmadim niyet etmemistim
Diyen olabilir
Sevgiler

HANİMLAR BANA OZEL
MESAJLA İSİM DUA VE ANASAYFADA YAYİNLANİP YAYİNLANMAYACAGİ DETAYİNİ ATMANİZİ 3-4 DEFA RİCA ETTİM
Sadece listeden istemeden uc kisi atti bundan sonra istemeyip nickinizle duanizi baslatirim Yetisemeyen kendisi atar tek tek okuyan arkadaslara ozl msj olarak
Bakin duanizi dk dk takip etmeye ozel
Mesajla haber vermeye herturlu destekte yardimci olmaya calisiyorum hepinizi seviyorum aylardir surada okuyoruz ama siz de bana birazcik yardimci olun istedigim sey duaniz icin bilgileriniz bunu atmak bu kadar zor olmamali dimi

Duasını öğrenip duasına göre niyetlenince daha hoş oluyor canım o yüzden birlikte gidelim diyoruz yanlış anlama :21:
Duasını öğrenip duasına göre niyetlenince daha hoş oluyor canım o yüzden birlikte gidelim diyoruz yanlış anlama :21:
Bikac gun zamanim olmayacagi icin arkadasa erken okumak zorunda kaldim zaman bulup..
Hanimlar imkanininiz dahilinde okumalarimizda grupla gitme konusunda hassasiyetinizi rica ediyorum
Hem ismen niyetlenmis oluyoruz hem duasina gore hemde o sure zarfinda hepimiz ayni anda dua etmis oluyoruz
Kaldiki birinin aciliyeti ciksa yer degisimi olsa once gittiginiz icin o kisinin duasini 2 gunden 5 gune cikartmis gibi oluyor
Bazi arkadaslar bana duasini ismini attigi halde bende siZlerle okumaya basliyorum ki hep birlikte butunumuz olsun
Bu sekilde belki icine sinmeyende olur diye dusunuyorum iyide ben dha duami baslatmadim niyet etmemistim
Diyen olabilir
Sevgiler
Listeden cikiyorum bana sira gelmedi nasil olsa...kimsenin hakkina da girmiyorum...Gardiyanim ve nobetlerimiz cok oldugu icin...2 arkadasa erken okumak zorunda kaldim...Bu kadar buyutmenin ne anlami vardi...zamanim varken okudum...Zaten bagislamasini da kisi niyetini yapinca yaptim...Aferin size. Erken okumayi zaten yapan biri degildim..Mecbur kalmistim..Sanki okumadim gibi tepki verdiniz...Bana sira gelmemisti zaten..Gonul kirikligi yaptiniz dua konusunda...Bu 2. tekrardi listede...Her zaman duzenli okuyodum zaten...Listeden cikiyorum...

Bikac gun zamanim olmayacagi icin arkadasa erken okumak zorunda kaldim zaman bulup..

Listeden cikiyorum bana sira gelmedi nasil olsa...kimsenin hakkina da girmiyorum...Gardiyanim ve nobetlerimiz cok oldugu icin...2 arkadasa erken okumak zorunda kaldim...Bu kadar buyutmenin ne anlami vardi...zamanim varken okudum...Zaten bagislamasini da kisi niyetini yapinca yaptim...Aferin size. Erken okumayi zaten yapan biri degildim..Mecbur kalmistim..Sanki okumadim gibi tepki verdiniz...Bana sira gelmemisti zaten..Gonul kirikligi yaptiniz dua konusunda...Bu 2. tekrardi listede...Her zaman duzenli okuyodum zaten...Listeden cikiyorum...

Gönül kırılacak bir şey söylemedik canım gayet ılımlı yaklaştık en azından kendi adıma bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Sen de bu mesajınla bizlerin gönlünü kırmış oluyorsun. Üslubun çok sert.

Bu konuyla alakali size ilk soyleyen bendim ve bunu size ne bir sert sekilde nede sizi kiracak sekilde soylemedim gayet sicak nazik bir dilde soyledim ama sizden aldigim cevap sertti olabilir insalik halidir anlayabiliriz cunki hepimizin yeri geliyor isi hastasi misafiri vs.vs.oluyor ama bunu bu sekilde soylemek bence hos degil kimseyi kirdigimi dusunmuyorum acikcasi

Diyen olabilir
Sevgiler
Cnm sizden oncede benim listem vardi farkli dualarda okuduk zamanla gelenler gidenler oldu yasadigimiz dogrultuda bazi kurallarida ortak koyduk dualarida ortak seceriz siz zannediyorsunuzki ortada birsey yazmayinca hersey olumlu herkes herseye razi arkadaslar ben ozelden cok teminat rahatlama veriyorum Yeri geliyor sayi konusunda asiri hassas olan okumustur diyip gectigimde okumustur dimi yani aklima takildi diyor herkes tek tek okudum yazsin istiyor namazla nasil niyetlendin sen diye soran oluyor okurken vesvese geldi napim diyen oluyor okuyamayip yerine okuyup sen kendin yaz liste hassas diyip okudum diye ona yazdirdigimda olmustur bir uye cok zor zamanlar gecirip duasinin zamani uzayinca hic birseyim yolunda gitmiyor buda kabul olmayacakmi yazabiliyor liste 18 kisi herkesn duasi kendime dua edilmis gibi duzenleyip hassas davranmaya cok gayret ediyorum bgne kadar bu sayfa icin tek sert sayilabilecek mesajim son yazdigim dua gonderme mesajdir ki HAKLİYİM sizde biliyorsunuz

Kimseyede gonul kirikligi yasattigimi dusunmuyorum gayet ince yaziyorum bakin kirmiziya almisim imkan dahilinde sizde benim ozel bir durumum var yazarsiniz sayinizdan alim yapilir sizi zorlamayan bir sekilde dvm edilir veya bir cozum yolu bulunur Bgne kadar kime bulmadik ki
Siz hassas bir gununuzde alinganlik yapmissiniz kimse sizi en ufak birseyle itham etmiyor burasi dua grubu ztn soz konusu dahi olamaz yazinizi ve ani kararinizi caninizin skkin olmasi yeni is stresi vs yoruyorum

Sakinlesip yazilanlari tekrar okuyun ltfn
Devam etme konusuna gelince size okunmamis olmasi bizleri rahatlatmiyor hatta okunan arkadaslar olarak cok daha huzursuz oluyoruz Gonlum devam etmenizi cok ister ancak dua gonul isidir ben okuyamam icimden gelmiyor dersenizde zorlayamam
Ancak sunu bilin soyle bir tepkiden sonra gonlumu kirdiniz diyorsunuz bu dua tamamlandiktan sonra listeyi devam ettirmiycem konuyu kapattiricam ben bu isi duzgun yapalim mumkun mertebe en uygun sekilde okumaya gayret edelim diye bu sayfayi olusturdum gonul kiriyorsam devamina gerek yok yine herkesinkini ozveriyle okutur sonra dagilirim kararinizi bana bildirirsiniz

Back
X