Gozun aydin cnm Allah dertsiz sikintisiz kolaylikla tamamina erdirsin insallahHanimlar okudugunuz dualar o kadar icten ki bunu her zaman hissediyorum her sey belli belirsizken bi düzene girmeye basladi ve düğün tarihimizi aldik 8 temmuz Allah hepinizden razi olsun insallah hayirli bi yuva kurariz sevdicegimle ...
Cnm bitis saati 23 hic okuyamam dersen ona gore yazayim ortayaKızlar ben okuyamadim bugün gün vardı midafirlerim vardı kızlar okur musunuz benim yerime hakkınızı helal edin
Daha öncesinden okuduğu sayısı yoktur dimi canım? 150'sini aldımhanimlar hic okuyamayacak sanirim cvp alamadim 246 ADET DUAMİZ VAR
96BEN ALDİM
KALAN 150 ADET DUAMİZ VAR
SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI 2.TUR
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:18 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUN
BAŞLANGIÇ :24/11/2016 SAAT:23 00
BİTİŞ :26/11/2016 SAAT:23. 00
DUA SAHİBİ 262 ADET BIZLER 246 ADET OKUYACAGIZ
(246X17 =4182 ADET +262 D.sahibi =4444 )
DUASI OKUNAN KİŞİ: @gulbera (Yasemin)
DUASİ:
Her türlü zorluğu açan ve kolaylaştıran Ya Fettah her türlü sıkıntımı gider tez zamanda feraha erdir her türlü hayır kapılarını aç. Dünyamız, dinimiz, ahiretimiz için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Bütün zorluklarımızı kolaylaştır.
Ya Selam selametini huzurunu rahmetini yağmur gibi yağdır.
Ya Hakk, Ya Mübin, Ya Habir, Ya Hadi, Ya Hayy, Ya Kayyum, Ya Evvel, Ya Ahir, Ya Zahir, Ya Batın
Kün Feyekün de oluversin bütün dualarımız..
Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra “Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun
Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı
Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”
evTik OKUNDU
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee OKUNDU
Krew
rudecute
gulbera
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi OKUNDU
E EEEliffffffffff OKUNDU
segazel
SuUtku
Krew (ark)
Yok cnm Allah razi olsun okundu saydimDaha öncesinden okuduğu sayısı yoktur dimi canım? 150'sini aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?