- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498

Bende kalan arkadaslar bir kac saate tamamlarlar haber verdi hepsi duani yaz ben senin listeni yapayim onlarda o arada okudum yazarlar bende kalan sayimi tamamlarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım Allah ne muradın varsa versin
Allah razi olsun agziniza saglik kizlar
Cok sagolun eger mumkunse paytoniceden sonra olabilir. Tabi rudecute rizasi ve diger arkadaslarin rizasi ile.Krew 23 unde sınav var demıstın cnm haftasonu aksaması olmazsa patronıcenın duası pazar aksamı bıter rude un duasına başlamadan senınkını okuyalımmı oda okunsun bana mı okunsun dersın sana bıraktım eger sureye uyabılırsek 22 akamı rude cuteun duası bıter senınkını başlatırım veya patronıceden sonra okuruz daha genıs ama sınavdan bır gun once bıtmıs olur tercıhı sana bırakıyorum
Cnm ben Sırayı karıstırmak ıstemıyorum acıkcası yukarı al assagı al sonrakı lıstede basa al sızı okuyup lısteye kaldıgımız yerden devam etme taraftarıyım birde bu listelerde sıra ısteme olayında cok once bır sıkıntı yasadım (bazı arkadaslar bılıyor paylaşmıstım) o sebeple ya kendı sıramı verme veya araya sıkıstırarak okuma taraftarıyım kımse kımseden sıra ıstesın veya sıra degıstırmek durumunda kalmasın cogunluk karar verelım acıl durumlarda sınav hastalık mulakat vb araya alıp okuyalım dıye bakıyorum arkadaslardan uygun değil diyen cıkmadı bende razılık var dıye algıladım patronıceden sonra sızı okur aynı hızla kaldıgımız yerden devam ederız ınsallahCok sagolun eger mumkunse paytoniceden sonra olabilir. Tabi rudecute rizasi ve diger arkadaslarin rizasi ile.
Tamam ozaman ik tesekkur ederim. Rabbim insallah dualarimizi kabul eder. Benim icin önemliydi. Allah razi olsun.Cnm ben Sırayı karıstırmak ıstemıyorum acıkcası yukarı al assagı al sonrakı lıstede basa al sızı okuyup lısteye kaldıgımız yerden devam etme taraftarıyım birde bu listelerde sıra ısteme olayında cok once bır sıkıntı yasadım (bazı arkadaslar bılıyor paylaşmıstım) o sebeple ya kendı sıramı verme veya araya sıkıstırarak okuma taraftarıyım kımse kımseden sıra ıstesın veya sıra degıstırmek durumunda kalmasın cogunluk karar verelım acıl durumlarda sınav hastalık mulakat vb araya alıp okuyalım dıye bakıyorum arkadaslardan uygun değil diyen cıkmadı bende razılık var dıye algıladım patronıceden sonra sızı okur aynı hızla kaldıgımız yerden devam ederız ınsallah
Cumlemizden duanizi bana ozelden gecersinizTamam ozaman ik tesekkur ederim. Rabbim insallah dualarimizi kabul eder. Benim icin önemliydi. Allah razi olsun.
Tamam gecerim.Tesekkurler.Cumlemizden duanizi bana ozelden gecersiniz