Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yardimci olalim cnm sanada birakiriz sende kalani okur bagislarsin
Bencede güzel olur okusak
Tatlim benim icinde farketmez lakin tekrar tefriciye donersek dedigin gibi sayi ve yeni gelenlerin bildirimi onemli (takip problemi)evTik Cnm listemiz 19 kisi liste tamamlandiginda ayrilicam diyen arkadas sayimiz cok olursa tefriciyeye girmiyecegim cunku yeni birini almaya haber ver eksik kaldi cok okundu okudumu haber vermedi olayi yoruyor biz hep sayili okuyoruz ama tefriciyede bir eksik bir fazla muhim diyorlar hepimiz oyle bildigimiz icinde maksimum dikkat istiyor
Yok sayimiz boyle kalirsa elbet okuruz kalmazsada alternatif seceriz
Dedigim gibi listeye bu saatten sonra dahil edecegim kisi ya okudugum yada sizlerin okuyup a taniyoruz biz haberli biri dedigini kisiler olur
Ote turlusuyle ugrasmak bir mesele
Ben hep diyorum cogunluga uyarim ben liste falan anca belli oluyor arada dua fikirleri vs ler cikiyor diye erkenden yazdim sordum o gune kadar netlesir nasipte ne varsa okuruz insallah
[Kuzum herkesin fikrini yaziyorum sayimiz ayni kalirsa tefriciyemi la havlemi diyorsunTatlim benim icinde farketmez lakin tekrar tefriciye donersek dedigin gibi sayi ve yeni gelenlerin bildirimi onemli (takip problemi)
Canim dedigim gibi ayrilacak arkadas cok olursa tefriciye olmayabilir cunku yeni kisk alip ugrasacak gucum yok bu listede oturana kadar cok gerildim az cok biliyorsunuz ayrilan olmazsa oyle yaparizBir kez daha tefriciye donebiliriz. Sonra la havle cekeriz, sırayla hepsini yapalım bence.
Evet biliyorum canım çok stres oldun haber verilmeyince, uğraştın baya hakkını helal et ama çok da iyi yapıyorsun doğrusu maşallah enerjiksin, her şeyi günü gününe takip ettin Kişi sayısına göre bir karar verilir ne okunacağı, ben her ne okunursa varım inşallah:)Canim dedigim gibi ayrilacak arkadas cok olursa tefriciye olmayabilir cunku yeni kisk alip ugrasacak gucum yok bu listede oturana kadar cok gerildim az cok biliyorsunuz ayrilan olmazsa oyle yapariz
Sayi sabit kalirsa tefriciye olabilir canim la havle de iyi aslinda :) cogunluga uyayim ben en iyisi yoksa kararsiz kalirim secme konusunda[Kuzum herkesin fikrini yaziyorum sayimiz ayni kalirsa tefriciyemi la havlemi diyorsun
Evet biliyorum canım çok stres oldun haber verilmeyince, uğraştın baya hakkını helal et ama çok da iyi yapıyorsun doğrusu maşallah enerjiksin, her şeyi günü gününe takip ettin Kişi sayısına göre bir karar verilir ne okunacağı, ben her ne okunursa varım inşallah:)
Herkese helal olsun canim daha zamanimiz var ayrilanimiz olmazsa tefriciye olursa la havle dusunuyorum bende daha fikir belirtmeyen cok acikcasi bakalim sonrasinda nasibimizde ne varsa onu okuyacagiz insallahSayi sabit kalirsa tefriciye olabilir canim la havle de iyi aslinda :) cogunluga uyayim ben en iyisi yoksa kararsiz kalirim secme konusunda