DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
19 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
BAŞLANGIÇ: 31/10/2016 SAAT:18 00
BİTİŞ: 02/11/2016 SAAT:18 00
DUASI OKUNAN ARKADASIMIZ 250 ADET DİĞERLERİMİZ 233 ADET OKUYACAGIZ
(233x18=4194 +250=4444)
DUASI OKUNAN KİŞİ: heidi1017 BURCU

DUASI:Rabbim evladıma sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin. Yeni başlayacağım tedavimde evladıma sağlıklı hayırlı uzun ömürlü kardeşler nasip eylesin.
hayırlı kazançlar bol rızık ve aile huzurumuzdan ayırmasın.
Allah bugünümüzü aratmasın.
Rabbim arkadaşlarıma ve tüm bebek isteyenlere nasip eylesin amin. .

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra
Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.

Niyetini eder ve besmele çekeret salavatını okumaya başlar.(isterse müsaitse 2 Rekat Allah rızası için Namazda kılabilir)

Bizler niyet edip besmele çekip salavatımızı okumaya başlayabiliriz.

Niyet örneği: Rabbim niyet ettim x kardeşimin senin rızan için sonrada sıkıntısının giderilmesine dileğinin kabulüne vesile olması niyetiyle okuyup bizlere dağıttığı 4444 adet salavatı tefriciyeden payıma düşeni okumaya (bunu örnek olarak yazdım sizin niyetiniz farklı ise onu yapın)
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun
Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik
O Ozzgeee
Patronicee

rudecute
C cansu_tr
gulbera
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
umut-16
Krew (ARK)
whiterose00
@ddddamla
heidi1017
denizinmavisi
F Ftszynp
segazel
SuUtku
Krew

Çok sevindim hayırlı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Çok sevindim Didemciğim.. Allah başarılarını daim etsin canım

Aminnn :)

Ya Fettah hatmi varmış O Ozzgeee ; nasıl yapıldığını tam olarak anlamadım ama eğer siz biliyorsanız ona başlayabiliriz bence

Rabbim evladıma sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin. Yeni başlayacağım tedavimde evladıma sağlıklı hayırlı uzun ömürlü kardeşler nasip eylesin.

Adaşıma Rabbim duasını en güzel şekilde yaşatsın tez vakitte evladı abi olsun kendisi de 2.kez anneliği tatsın,hamilelik dönemi çok sağlıkla geçsin bir avazda sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşaAllah. Evi huzur koksun mutluluk dolsun
233 okudum canım. O Ozzgeee

Arkadaşlar abimin hayırlı bi kısmet bulup evlenmesi için Fetih suresini okumak istiyorum
Kaç günde ne kadar okumam uygun olur?

Ya Fettah hatmi varmış O Ozzgeee ; nasıl yapıldığını tam olarak anlamadım ama eğer siz biliyorsanız ona başlayabiliriz bence
Onun sayisi cok yuksek cnm 239.131 gibi bir sayisi vardi hatminin ayrilacak olan arkadaslarda olursa sayimiz dusuyor esma enerji meselesi acikcasi ben cok yuksek sayilarda okuyamam mesela asabiyet yapiyor bende o yuzden cok girisemiyorum ne yalan soyliyeyim ama 10.000 kadir esmasi 16641 ya latif yapabiliriz boyle 100 binleri asmayan sayilarda birde cok bir yerde yazmiyor ama 4444 selatul fatihde okunuyormus onu okuyabiliriz her fikre acigim cok abarti sayili dualar haric kimse zorlanarak daralarak okumasin istiyorum
Adetken okunmama durumu var yoksa 9999 Fetih suresi ilk ayeti cok istiyorum mesela yada 12000 besmele

Ya onun usulu var cnm nette var c tesi baslaniyor namazla bir haftada 41 e tamamlaniyor ama gunlerde farkli sayilar var bakman lazim
Arkadaşlar abimin hayırlı bi kısmet bulup evlenmesi için Fetih suresini okumak istiyorum
Kaç günde ne kadar okumam uygun olur?

Allah razı olsun inşaAllah hepimizin duaları kabul olur canımm

Bir dahaki listede de devam etmek isterim. Sanırım yine adetli iken okunabilecek bir dua olmalı. 12000 besmele olabilir aslında.

SALAVATI TEFRICIYE OKUMASI
LİSTE BITINCEYE KADAR DUAYA KATILIŞ VE AYRILISLARA KAPALIDIR
KATILIMCI SAYISI:
19 KISI
OKUMA SURESİ 2 GUNDUR
BAŞLANGIÇ: 31/10/2016 SAAT:18 00
BİTİŞ: 02/11/2016 SAAT:18 00
DUASI OKUNAN ARKADASIMIZ 250 ADET DİĞERLERİMİZ 233 ADET OKUYACAGIZ
(233x18=4194 +250=4444)
DUASI OKUNAN KİŞİ: heidi1017 BURCU

DUASI:Rabbim evladıma sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin. Yeni başlayacağım tedavimde evladıma sağlıklı hayırlı uzun ömürlü kardeşler nasip eylesin.

Arkadaşlar Duası okunan kişi 21 defa “Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istigfar eder.
Sonra
Eûzü billahi mineş şetanirracim.Bismillahirrahmanirrahıym.İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okur.

Niyetini eder ve besmele çekeret salavatını okumaya başlar.(isterse müsaitse 2 Rekat Allah rızası için Namazda kılabilir)

Bizler niyet edip besmele çekip salavatımızı okumaya başlayabiliriz.

Niyet örneği: Rabbim niyet ettim x kardeşimin senin rızan için sonrada sıkıntısının giderilmesine dileğinin kabulüne vesile olması niyetiyle okuyup bizlere dağıttığı 4444 adet salavatı tefriciyeden payıma düşeni okumaya (bunu örnek olarak yazdım sizin niyetiniz farklı ise onu yapın)
Mümkün mertepe kendisiniz vererek ve hissederek okuyun
Salat-ı Tefriciye Duası
“Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek.”
Anlamı

Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle Ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”

evTik OKUNDU
O Ozzgeee
Patronicee OKUNDU

rudecute
C cansu_tr
gulbera OKUNDU
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
umut-16
Krew (ARK)
whiterose00
@ddddamla
heidi1017
denizinmavisi
F Ftszynp
segazel
SuUtku
Krew

Bir dahaki listede de devam etmek isterim. Sanırım yine adetli iken okunabilecek bir dua olmalı. 12000 besmele olabilir aslında.
Selamun aleykum. Besmele çekmek yani Bismillahirrahmanirrahim demek adetli olan birisine caizdir bir günahı yoktur. Besmele bir ayettir ancak dua niyeti ile çekilebilir. Besmele her an ve her meşru işlerimizin başında mutlaka söylemememiz gereken dualarımızdandır.

Canim adetken hatmi yapilmaz diye tahmin ediyorum ben sadece sukur bir ise baslarken veya dua amacli okunuyor(bizler dunyalik istegimiz icin dilek icin ayet olarak okuyacagiz ve sayimiz cok olacak)ancak cok kisa hani bir anda 7-8 kisi muaf olmazsa bolusebiliriz ama herkes yazsin

Fettah olmasın lütfen geri kalan herşey olabilir.
CNm bende ya fettahi kucuk ebced degeri (489 adet) ten yuksek okuyamiyorum kimse cikmasa 19 kisi olsak 12600 gibi bir sayi dusuyor kisi basi yuksek bir sayi
Bazi esmalar kisinin yaradilisina agir gelebiliyor fettah bende biraz oyle asabiyet yapiyor yuksek sayilarda cekince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…