Çok sevindim hayırlı olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahHepinizden Allah razi olsun ....Mulakati gectim...6 senedir kpss sinavlarina giriyorum...Mulakatlara giriyorum hic olmadi...Infaz koruma memurlugunun mulakatiydi. elemediler..Cok mutluyum..Rabbim gonlunuzden ne geciyorsa kabul etsin...Mutluluktan agladim...Rabbim emeklerimin karsiligini verdi
Çok sevindim Didemciğim.. Allah başarılarını daim etsin canımHepinizden Allah razi olsun ....Mulakati gectim...6 senedir kpss sinavlarina giriyorum...Mulakatlara giriyorum hic olmadi...Infaz koruma memurlugunun mulakatiydi. elemediler..Cok mutluyum..Rabbim gonlunuzden ne geciyorsa kabul etsin...Mutluluktan agladim...Rabbim emeklerimin karsiligini verdi
Aminnn :)Insallah canim..Tefriciyeyi oyle icten okuyun ki...Ben her tefriciye bitince her arkadasin ismini soyleyerek namazda cok dua ettim..Baskasi icin dua edenin duasi cok daha cabuk kabul olur...Tefriciyenin karsiligini aldim..Hepinuzden Allah razi olsun..Rabbim dualarinizi geri cevirmedi
Onun sayisi cok yuksek cnm 239.131 gibi bir sayisi vardi hatminin ayrilacak olan arkadaslarda olursa sayimiz dusuyor esma enerji meselesi acikcasi ben cok yuksek sayilarda okuyamam mesela asabiyet yapiyor bende o yuzden cok girisemiyorum ne yalan soyliyeyim ama 10.000 kadir esmasi 16641 ya latif yapabiliriz boyle 100 binleri asmayan sayilarda birde cok bir yerde yazmiyor ama 4444 selatul fatihde okunuyormus onu okuyabiliriz her fikre acigim cok abarti sayili dualar haric kimse zorlanarak daralarak okumasin istiyorum
Arkadaşlar abimin hayırlı bi kısmet bulup evlenmesi için Fetih suresini okumak istiyorum
Kaç günde ne kadar okumam uygun olur?
Bi yerde okudum namaz demeden 3 günde 21 ya da 41 kez okunur diyorYa onun usulu var cnm nette var c tesi baslaniyor namazla bir haftada 41 e tamamlaniyor ama gunlerde farkli sayilar var bakman lazim
Rabbim evladıma sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin. Yeni başlayacağım tedavimde evladıma sağlıklı hayırlı uzun ömürlü kardeşler nasip eylesin.
hayırlı kazançlar bol rızık ve aile huzurumuzdan ayırmasın.
Allah bugünümüzü aratmasın.
Rabbim arkadaşlarıma ve tüm bebek isteyenlere nasip eylesin amin. .
Adaşıma Rabbim duasını en güzel şekilde yaşatsın tez vakitte evladı abi olsun kendisi de 2.kez anneliği tatsın,hamilelik dönemi çok sağlıkla geçsin bir avazda sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşaAllah. Evi huzur koksun mutluluk dolsun
233 okudum canım. O Ozzgeee
Selamun aleykum. Besmele çekmek yani Bismillahirrahmanirrahim demek adetli olan birisine caizdir bir günahı yoktur. Besmele bir ayettir ancak dua niyeti ile çekilebilir. Besmele her an ve her meşru işlerimizin başında mutlaka söylemememiz gereken dualarımızdandır.Bir dahaki listede de devam etmek isterim. Sanırım yine adetli iken okunabilecek bir dua olmalı. 12000 besmele olabilir aslında.
CNm bende ya fettahi kucuk ebced degeri (489 adet) ten yuksek okuyamiyorum kimse cikmasa 19 kisi olsak 12600 gibi bir sayi dusuyor kisi basi yuksek bir sayiFettah olmasın lütfen geri kalan herşey olabilir.