tabii yapabilirsin.Hatta en kolayı yıldız.Elinde 1 cm. aralıklı çivileri olan altıgen kasnak varmı?
En uygun zamanda bloguma yapılış resimlerini koyacağım.Ben bu işi üç senedir yapıyorum.Aslında çok daha güzellerini bile yapabilirsin.Yeterki malzemen olsun.
ewet cnm kasnağım var lif yapmak için inş yapabılır
Beğenmene sevindim.İstenirse yapıştırılıyor.Ama ben dikme daha sağlam olduğu için tercih ediyorum.Teğel yapar gibi dikiyorum.Blogumda ilerleyen zamanlarda göstermeye çalışacağım.Anlatması zor aslında video hazırlamam lazım.İki delikli 10mm. dikme boncukları kullanıyorum yakın çekim fotoğrafta eklerim.Yardımcı olmaya çalışırım.
valla çok iyi olur canım bekliyorum resimleri
yaptığınız işlere bayıldım bende kasnak işi yapıyorum ve satmak istiyorumsizede şunu sormak istiyorum acaba bu takımları kaça satmayı düşünüyorsunuz bende altışarlı takımlar,salon takımları yapıyorum ama bir fiyat belirliyemedim bana bi akıl verirseniz sevinirim bende şeffaf tutkalla yapıyorum.salon takımımda 12 parça küçük kare(22 çivili),2tane orta boy kare(45*45 çivili),2tanedikdörtgen(45*90 çivili)1tanede büyük kare(100*100 çivili) yada en azından 6tane küçük kare için belirlediğiniz fiyatı benimle paylaşırsanız çok sevinirim sizede boooool satışlar hayırlı işler diliyorum:79:
kusura bakmayın.Forum konusunda acemi olduğumu kabul ediyorum.Blogumada Kadınlar Kulübü linkini ekledim.Hatırlattığınız için teşekkürler.merhaba;
daha önce blogunuzun linkini vermiştiniz ve ben silmiştim.siz yine blog adresinizi vermişsiniz bu defa silmiyorum,ama blogunuza kadınlar kulübünün linkini yayınlarsanız sevinirim.bide link adresinizi 1 kere yazdıktan sonra tekrar tekrar vermeyiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?