- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- 63
Çok tşk ederimTabi yeni listeye basladigimizda haber veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tşk ederimTabi yeni listeye basladigimizda haber veririm
Canım listede olan kişilerin okuduklarını düşünüyorum. Haksizlik olmasin kimseye diye. Yeni listede ekleyince senin sayını da duseriz200 okumuştum kalan 7.300
Çok mutlu olurdum inanin ama haksızlık olmasin. Kendiniz için okuyun şimdilik. Biz listeyi bitirince size haber verelim.Mucizemsn
arkadaşım bayramdan sonra bende katılacağım şuan listede yokum ama yardım edebilirim yani isterseniz tabi
yok canım sorun değil bayrama kadar bitirelim yazmışsın ya yardım edeyim dedimÇok mutlu olurdum inanin ama haksızlık olmasin. Kendiniz için okuyun şimdilik. Biz listeyi bitirince size haber verelim.
Tamam canım okuyup topiklerde herkesin duasına ortak oluyordum :) bozmayım düzeniniziCanım listede olan kişilerin okuduklarını düşünüyorum. Haksizlik olmasin kimseye diye. Yeni listede ekleyince senin sayını da duseriz
3500 aldımK Khvekokusu20 nin duası:
Sealand
Mucizemsn 5360
C cansu_tr
kedisevgisi
Butterfly465
K Khvekokusu20
Minkkalpp 10.000
Kalan 30.000
Bu sefer sayıdan düşüp okuyacağız. 1 arkadaşa bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır. En az 3000 esma okumaya çalışalım.
K Khvekokusu20 nin duası:
Sealand
Mucizemsn 5360
C cansu_tr
kedisevgisi
Butterfly465
K Khvekokusu20
Minkkalpp 10.000
Kalan 30.000
Bu sefer sayıdan düşüp okuyacağız. 1 arkadaşa bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır. En az 3000 esma okumaya çalışalım.