3000 aldimButterfly465 nin duası:
Sealand
Mucizemsn 5360
C cansu_tr
kedisevgisi
Butterfly465
K Khvekokusu20
Minkkalpp 10.000
Kalan 30.000
Bu sefer sayıdan düşüp okuyacağız. 1 arkadaşa bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır. En az 3000 esma okumaya çalışalım.
liste bitsin bir sonraki listeye ekleyeyim seni arkadaşım olur mu ?1000 adet okudum kalan 20000
3500 aldimButterfly465 nin duası:
Arkadaşlar ismim Hatice. Okurken ismimle okuyabilirsiniz. Duam: Allah'ım sen bizi başımızdaki sıkıntılardan kurtar, bizi feraha çıkart. Evimizden huzur eksik olmasın, bize sağlık sıhhat ver. Beni ve tüm sevdiklerimi koru. Dua arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle. Amin.
Sealand
Mucizemsn 5360
C cansu_tr
kedisevgisi
Butterfly465 6000
K Khvekokusu20 3000
Minkkalpp 10.000
Kalan 21.000
Bu sefer sayıdan düşüp okuyacağız. 1 arkadaşa bildirim yapmayan listeden çıkartılacaktır. En az 3000 esma okumaya çalışalım.
Butterfly465 nin duası:
Arkadaşlar ismim Hatice. Okurken ismimle okuyabilirsiniz. Duam: Allah'ım sen bizi başımızdaki sıkıntılardan kurtar, bizi feraha çıkart. Evimizden huzur eksik olmasın, bize sağlık sıhhat ver. Beni ve tüm sevdiklerimi koru. Dua arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle. Amin.
Sealand
Mucizemsn 5360
C cansu_tr
kedisevgisi
Butterfly465 6000
K Khvekokusu20 3000
Minkkalpp 10.000
Kalan 21.000
Her arkadaş için 45360 adet okuyoruz listedekiler bu sayıyı paylaşıyor okuyabildikleri kadar. Sayı tamamlanınca diğer arkadaşa geçiyoruz.OLUR NASIL YAPIYORUZ OKUMALARI KAÇ OKUYORUZ
Sart değil abdestsiz tabiki okunabilir. Dualar bile ezberden okunuyorsa abdestsiz okunabiliyor.bende katılmak istiyorum ama bişey soracağım abdestli okumak illaki daha sevaptır sözüm yok ona. Abdestsiz okunmaz mı peki?
peki bayramda ara verecekseniz bende katılmak istiyorumSart değil abdestsiz tabiki okunabilir. Dualar bile ezberden okunuyorsa abdestsiz okunabiliyor.
Tabi yeni listeye basladigimizda haber veririmpeki bayramda ara verecekseniz bende katılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?