EL BÂRİ’: Bâri
Eşyayı ve herşeyin vucüdunu herşeyin birbirine uygun halde yaratan
Günde Zikir Sayısı : 214
İşinde Başarılı olur, şöhret bulur.
Ya Bari’ ismini 7gün 100defa okuyan selamete erer ve afetlerden korunur. Günde 210 defa şems saatinde okuyan; düşmanlarını yener, feraha erer ve zihni, aklı gelişir. En az bir sene okumaya devam eden şifa verir. Şifacı olur.
Ağır işler kolaylaşır. Ya Bari’ ismini 45360 defa abdestli ve kıbleye yönelerek okuyan; ardından isteği doğrultusunda dua ederse isteği gerçekleşir, duası kabul görür. Başı ağrıyan kişi El Bari’ ismini gümüşe yazıp başında taşırsa baş ağrısından kurtulur.
Ben hayırlısıyla bir evlat sahibi olmak istiyorum. Bu niyetle çekecem inşallah sizlerde eşlik ederseniz çok daha mutlu olacam. Sırayla herkese cekelim inşallah.
Allah razı olsun liste yapalım olmazsa başka arkadaşlarda gelirse herkes için çekilir.214 adet çektim senin için.
Allah razı olsun liste yapalım olmazsa başka arkadaşlarda gelirse herkes için çekilir.
O zaman kalan 45.146
Bende 5.146 çekerim kalan:40.000
Ya arkadaşları nasıl davet edebilirim ben pek anlamıyorum da. Varsa okuyacak arkadaşlar etiketleyelim olmazsa.Evet liste gibi düşünüp yazdım ben aslında. Ben de çektikçe ekler sayıdan düşerim
Çok sevinirim biz basladik dua alıp okuyabilirsin bir kişi için değil ilki hepimiz için olsun. Sonra sırayla okuruz olur mu :)Bende katilirim kızlar
Değil istedigimiz herşey için olabilir.Sadece bebek icin mi okunuyor ?
Teşekkürler yarin okuyup yazarim inşallahDeğil istedigimiz herşey için olabilir.
Teşekkürler yarin okuyup yazarim inşallah
Inşallah teşekkür ederim. Hatta bilginiz varsa listeyi de yapabilirsiniz ben yeni sayilirimda.Bende katılmak istiyorum, yarın okuyup yazarım İnşAllah.
Bende dualara katılalı bir buçuk ay kadar oldu, hiç liste yapmadım, biraz daha katılım olmasını bekleyelim, belki daha deneyimli arkadaşlar katılır.Inşallah teşekkür ederim. Hatta bilginiz varsa listeyi de yapabilirsiniz ben yeni sayilirimda.
Peki öyleyse teşekkür ederim :)Bende dualara katılalı bir buçuk ay kadar oldu, hiç liste yapmadım, biraz daha katılım olmasını bekleyelim, belki daha deneyimli arkadaşlar katılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?