- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
Bir çoğumuz dileklerimiz için dilek duası okuyoruz ben de çok okudum ama kendim için okuduklarım da dileğim olmadı. Kuzenimin dileği için yıllar önce salat-ı tefriciye okumuştum onun dileği oldu. Ben kendim için de okudum hemde kaç kere ama olmadı malesef. Burda çoğu kişi biliyor hayırlı bir evlilik yapma niyetiyle okudum hep dilek dualarını o kadar çok okudum ki o kadar çok... hatta aklıma gelenleri yazayım
-salavat-ı tefriciye (kaç defa okudum)
-salavat-ı fatih
-41 yasin
-41 fetih süresi
-40 gün hergün bi tane okunmak üzere Taha süresi
-1900 tane tevbe süresi 129. Ayet
-1.200 tane Hz. Yunus peygamber'in duası
- 16.441 Ya Latif (c.c.)
- dileği olan kişinin yaşı kadar hergün 1 tane olmak üzere Rahman süresi (32 gün okudum)
-hacet namazları kıldım
-mendil duası
Daha aklıma gelmeyen birsürü dilek duası okudumama olmadı dileğim, dua okuduğumda mutlaka dileğimle ilgili bişey oluyor, yani mesela biri benle tanışmak istiyor yada görücü geliyor ama sonuç yine olmuyor, peki niye? Bu soruyu soruyorum kendime cevabı yok bende. Sizin de böyle oluyor mu, ben üzerimde bor bağlılık olduğunu düşünüyorum, siz hiç böyle bişey yaşadınız mı? Ya da soyle sorayım dilek dualarında bişeyi eksik mi yapıyoruz?
-salavat-ı tefriciye (kaç defa okudum)
-salavat-ı fatih
-41 yasin
-41 fetih süresi
-40 gün hergün bi tane okunmak üzere Taha süresi
-1900 tane tevbe süresi 129. Ayet
-1.200 tane Hz. Yunus peygamber'in duası
- 16.441 Ya Latif (c.c.)
- dileği olan kişinin yaşı kadar hergün 1 tane olmak üzere Rahman süresi (32 gün okudum)
-hacet namazları kıldım
-mendil duası
Daha aklıma gelmeyen birsürü dilek duası okudumama olmadı dileğim, dua okuduğumda mutlaka dileğimle ilgili bişey oluyor, yani mesela biri benle tanışmak istiyor yada görücü geliyor ama sonuç yine olmuyor, peki niye? Bu soruyu soruyorum kendime cevabı yok bende. Sizin de böyle oluyor mu, ben üzerimde bor bağlılık olduğunu düşünüyorum, siz hiç böyle bişey yaşadınız mı? Ya da soyle sorayım dilek dualarında bişeyi eksik mi yapıyoruz?