• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Ağacı 2013

insallah canim diledigin hersey olur 2013te :16: masallah ben kendi ceyizimle basa cikamiyorum sen bide iki kardesinin ceyizinedemi el attin allah kolaylik versin canim. Ama eminim cok güzel birseydir bir ablanin kardesleri icin ceyiz düzmesi malesef ben herseyi tek basima yapiyorum. Yokmu 2013te bunuda ceyizime almak istiyorum diye göz koydugun birsey??

var olmazmıııı:19::19:resim ekleyemiyorum ama yazayım
ahşap sebzelik mutfak için
ütü ve ütü masası
fön makinesi
dikey el süpürgesi
bunlarıda hayırlısıyla alsaydım çok şükür çok az kalıyor eksiğim:49::49:allah yardımcımız olsun çeyiz zor iş ve çokda heyecanlı bişe :16:

secimlerin cok zevkli gercekten, o mavi set bendede var, kullanmaya kiyamiyorum :16:
kitchenaidi cok istiyorum, ama su birau tuzlu geliyor.
ona benzer bi mikserde yok, baska markadan daha uygununu alsam desem...
turkuazi var bide onun, görür görmez vuruldummmm :16::16::16:
umarim sen alabilirsin...

secimlerin cok zevkli gercekten, o mavi set bendede var, kullanmaya kiyamiyorum :16:
kitchenaidi cok istiyorum, ama su birau tuzlu geliyor.
ona benzer bi mikserde yok, baska markadan daha uygununu alsam desem...
turkuazi var bide onun, görür görmez vuruldummmm :16::16::16:
umarim sen alabilirsin...

sen kac kisilik aldin o takimdan?? Ben karar veremiyorum...

kitchenaid kesin almak istiyorum ya evet biraz pahali ama deger bugün karstadt´a sirf mixer olanina baktim ama renk secimi yok hosuma gitmedi bende turkuaz, pembe veya mor istiyorum :16: taksite bagla kiz sende

sen kac kisilik aldin o takimdan?? Ben karar veremiyorum...

kitchenaid kesin almak istiyorum ya evet biraz pahali ama deger bugün karstadt´a sirf mixer olanina baktim ama renk secimi yok hosuma gitmedi bende turkuaz, pembe veya mor istiyorum :16: taksite bagla kiz sende

bana hediye geldi canim 6 kislik takim.
su an baska taksitlerim var o yüzden alamam maalesef. bi mikserede 700 euro vermek cok geliyor ne bileyim :9:
bekleyeyim biraz, belki seneye.
ottoda var turkuazi, 629 euro. bi sürüde zubehör var, bi bak istersen...

bana hediye geldi canim 6 kislik takim.
su an baska taksitlerim var o yüzden alamam maalesef. bi mikserede 700 euro vermek cok geliyor ne bileyim :9:
bekleyeyim biraz, belki seneye.
ottoda var turkuazi, 629 euro. bi sürüde zubehör var, bi bak istersen...

629 iyi bir fiyat aslinda ben bakim ona ama dügün seneye oldugu icin korkuyorum iste garanti yüzünden oyüzden 2014te almayi düsünüyorum hertürlü garantili esyalari...

6kisilik bende düsünüyorum ama 1tanesi 90€
:1: annem krizlere giriyor cok pahali bunlar diye ama koydum kafaya suan en cok istedigim o takim

629 iyi bir fiyat aslinda ben bakim ona ama dügün seneye oldugu icin korkuyorum iste garanti yüzünden oyüzden 2014te almayi düsünüyorum hertürlü garantili esyalari...

6kisilik bende düsünüyorum ama 1tanesi 90€
:1: annem krizlere giriyor cok pahali bunlar diye ama koydum kafaya suan en cok istedigim o takim

evet gercekten cok pahali, görüntü acisindan deger ama zaten kullanilmiyor fazla.
ben kendim verip almazdim o paraya, hediye geldigi icin sorun olmadi.

garanti acisindan dogru düsünüyorsan, hele böyle pahali bi makina icin. bekle bana kalirsada...

böyle bi mikserde var, benziyor kitchenaide sanki?

caa248c972fe8ef303e460af8bacb773.jpg

evet gercekten cok pahali, görüntü acisindan deger ama zaten kullanilmiyor fazla.
ben kendim verip almazdim o paraya, hediye geldigi icin sorun olmadi.

garanti acisindan dogru düsünüyorsan, hele böyle pahali bi makina icin. bekle bana kalirsada...

böyle bi mikserde var, benziyor kitchenaide sanki?

caa248c972fe8ef303e460af8bacb773.jpg

kizzzzz aksam aksam sen nasil kanima girdin öyle hahaha valla actim otto´nun sayfasina birtürlü karar veremiyorum yarin carsiya inip bi bakacam renklerine ona göre siparis verecem ama 630€ süper bir fiyat o zubehörlariyla birlikte annemde hemen al aldiyor :1:
aslinda evet baska alternatiflerde var alabilecegimiz ama iste ben kendimi iyi taniyorum kitchenaid degilde markasiz birsey alirsam aklim hep bunda kalacak...bu arada kitchenaid´e 5sene garantie veriyorlarmis

Son düzenleme:
kizzzzz aksam aksam sen nasil kanima girdin öyle hahaha valla actim otto´nun sayfasina birtürlü karar veremiyorum yarin carsiya inip bi bakacam renklerine ona göre siparis verecem ama 630€ süper bir fiyat o zubehörlariyla birlikte annemde hemen al aldiyor :1:
aslinda evet baska alternatiflerde var alabilecegimiz ama iste ben kendimi iyi taniyorum kitchenaid degilde markasiz birsey alirsam aklim hep bunda kalacak...bu arada kitchenaid´e 5sene garantie veriyorlarmis

kendim alamiyorum sana aldiriyorum :1: haha
nerde satiliyor kitchenaidler? ben hic denk gelmedim carsida

Back
X