- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
- Konu Sahibi Bitter_Lokum
Kizlar yeni bir yila giriyoruz bir cogumuz icin yeni umutlar yeni dilekler yeni planlar demek ama en önemlisi inaallah vatanimiz milletimiz ve bizim adimiza con hayirli bir yil olur. Bu topikte hepberaber yeni yilda ceyizimiz icin almak istediklerimizi paylasalim yani kafamizda olupta "2013te ben bunu kesin almak istiyorum" dediginiz ne varsa buyrun hepberaber görelim
Iste bunlarda benim 2013te (hatta mümkünse 2013ün daha ilk yarisinda) alacagim ceyizciklerim
1. Kitchenaid buna bayiliyorum
pasta yapmayi cok sevdigim icin cok isime yarayacak sadece renginde kararsizim

2. Villeroy Boch markali 12 kisilik kahve seti ben ama kasigi altin olaninda istiyorum ve bizim kizlarla toplandigimiz günlere özel 4kisilik sehir temali setten istiyorum

Paris Londra Roma Berlin

3. Bu dört modelden birini istiyorum ama hala karar veremedim
Eki Görüntüle 588664
Eki Görüntüle 588667
4. Günlük Bardak Seti

5. ve türk kahvesi setim

Hadi kizlar simdi sira sizde 2013te siz ceyizinize hangi güzel seyleri almak istiyorsnuz??
Iste bunlarda benim 2013te (hatta mümkünse 2013ün daha ilk yarisinda) alacagim ceyizciklerim
1. Kitchenaid buna bayiliyorum

2. Villeroy Boch markali 12 kisilik kahve seti ben ama kasigi altin olaninda istiyorum ve bizim kizlarla toplandigimiz günlere özel 4kisilik sehir temali setten istiyorum

Paris Londra Roma Berlin

3. Bu dört modelden birini istiyorum ama hala karar veremedim

4. Günlük Bardak Seti

5. ve türk kahvesi setim

Hadi kizlar simdi sira sizde 2013te siz ceyizinize hangi güzel seyleri almak istiyorsnuz??
Eklentiler
Son düzenleme: