• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Ağacı 2013

Bitter_Lokum

kocasinin hatunu
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
582
7
118
Kizlar yeni bir yila giriyoruz bir cogumuz icin yeni umutlar yeni dilekler yeni planlar demek ama en önemlisi inaallah vatanimiz milletimiz ve bizim adimiza con hayirli bir yil olur. Bu topikte hepberaber yeni yilda ceyizimiz icin almak istediklerimizi paylasalim yani kafamizda olupta "2013te ben bunu kesin almak istiyorum" dediginiz ne varsa buyrun hepberaber görelim

Iste bunlarda benim 2013te (hatta mümkünse 2013ün daha ilk yarisinda) alacagim ceyizciklerim

1. Kitchenaid buna bayiliyorum
:16: pasta yapmayi cok sevdigim icin cok isime yarayacak sadece renginde kararsizim

$Kitchenaid-lila.webp$KitchenAidLiebesapfelrot.webp$KITCHENAID-ARTISAN-MACADAMIA-Multifunktions-Kuechenmaschine.webp$kitchenaid_artisan_pink_3.webp$68aebd2bc27f07466a87d4c26bde4813_5.webp

2. Villeroy Boch markali 12 kisilik kahve seti ben ama kasigi altin olaninda istiyorum ve bizim kizlarla toplandigimiz günlere özel 4kisilik sehir temali setten istiyorum

$Cappuccino-Set-Villeroy-und-Boch-New-Wave-3-tlg-weiss-4330286.webp

Paris Londra
Roma Berlin
$vb69877s.webp$vb69869s.webp$vb69884s.webp$vb69891s.webp

3. Bu dört modelden birini istiyorum ama hala karar veremedim

$634660527954843750.webpEki Görüntüle 588664
$b.webpEki Görüntüle 588667

4. Günlük Bardak Seti

$10795_0_Leonardo_Karaffe_Chateau.webp$6-vasos-de-champagne-chateau-leonardo.webp$Set-Becher-Leonardo-Chateau-gross-6-tlg-klar-2921853.webp

5. ve türk kahvesi setim

$vub-samarah-turquoise-teeobere_p1.webp$vb56551g.webp $samarah06_03-preview.webp $villeroy-boch-samarah-mokka-espresso-obertasse_2.webp

$villeroy-boch-etagere.webp

Hadi kizlar simdi sira sizde 2013te siz ceyizinize hangi güzel seyleri almak istiyorsnuz??

Eklentiler

• $leonardo-serie-chateau-rotweinkelch-6-stueck-main.png.webp
    $leonardo-serie-chateau-rotweinkelch-6-stueck-main.png.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
bende kahve fincanlarına bayıldım :34: benim almak istediklerim biraz tuzlu :51: nissan juke / galaksy s3 / iphone5 / bide mümkünse ev :34: ama hepsinden önce ilk dileğim,hamile kalabilmek...

bende kahve fincanlarına bayıldım :34: benim almak istediklerim biraz tuzlu :51: nissan juke / galaksy s3 / iphone5 / bide mümkünse ev :34: ama hepsinden önce ilk dileğim,hamile kalabilmek...

ohhh ohhhh gercektende tuzluymus ama insaallah rabbim gönlüne göre verir ama galaksy s3ü bosver kiz s4 cikacak 2013te almisken onu al :9: Herseyden önemlisi ama INSALLAAHHHHHHH ilk dilegin gerceklesir :emir_bebek:

türk kahvesi setin harikaymışşşş gülegüle kullan :34:

ah daha alamadim ama yinede cok sagol canim...zaten ilk onu almayi düsünüyorum bu listeden 1-2aya kadar ceyizime eklerim insaallah onuda...bu aralar harcamalarim biraz fazla ve sadece 6 kisilik alirsam o seti yaklasik 1500TL :27:

şehir temalı sete bayıldım. nereden edinebiliriz ki onları ??

Kizlar yeni bir yila giriyoruz bir cogumuz icin yeni umutlar yeni dilekler yeni planlar demek ama en önemlisi inaallah vatanimiz milletimiz ve bizim adimiza con hayirli bir yil olur. Bu topikte hepberaber yeni yilda ceyizimiz icin almak istediklerimizi paylasalim yani kafamizda olupta "2013te ben bunu kesin almak istiyorum" dediginiz ne varsa buyrun hepberaber görelim

Iste bunlarda benim 2013te (hatta mümkünse 2013ün daha ilk yarisinda) alacagim ceyizciklerim

1. Kitchenaid buna bayiliyorum
:16: pasta yapmayi cok sevdigim icin cok isime yarayacak sadece renginde kararsizim

Eki Görüntüle 588623 Eki Görüntüle 588624 Eki Görüntüle 588625 Eki Görüntüle 588626 Eki Görüntüle 588627

2. Villeroy Boch markali 12 kisilik kahve seti ben ama kasigi altin olaninda istiyorum ve bizim kizlarla toplandigimiz günlere özel 4kisilik sehir temali setten istiyorum

Eki Görüntüle 588639

Paris Londra
Roma Berlin
Eki Görüntüle 588648 Eki Görüntüle 588647 Eki Görüntüle 588650 Eki Görüntüle 588651

3. Bu dört modelden birini istiyorum ama hala karar veremedim

Eki Görüntüle 588663 Eki Görüntüle 588664
Eki Görüntüle 588666 Eki Görüntüle 588667

4. Günlük Bardak Seti

Eki Görüntüle 588688 Eki Görüntüle 588702 Eki Görüntüle 588703

5. ve türk kahvesi setim

Eki Görüntüle 588723 Eki Görüntüle 588724 Eki Görüntüle 588727 Eki Görüntüle 588729

Eki Görüntüle 588731

Hadi kizlar simdi sira sizde 2013te siz ceyizinize hangi güzel seyleri almak istiyorsnuz??

Villeroy Boch markalı kahve setine ben de bayıldımmm o sade desensiz olanların fiyatı ne kadar ve kaç kişilik acaba ve bir de nerde satılıyor :) Bu arada 2013'te hayırlısıyla evlenmek, yuvamızı kurmak,araba almak, I-phone 4 almak, Nikon D5000 almak ve çeyizimdeki eksikliklerin hepsini en az sıkıntıyla tamamlamak ve tabii mutlu ve sağlıklı olmak istiyorumm :)

şehir temalı sete bayıldım. nereden edinebiliriz ki onları ??

Istanbul leventte kanyonda magazasi var canim

Villeroy Boch markalı kahve setine ben de bayıldımmm o sade desensiz olanların fiyatı ne kadar ve kaç kişilik acaba ve bir de nerde satılıyor :) Bu arada 2013'te hayırlısıyla evlenmek, yuvamızı kurmak,araba almak, I-phone 4 almak, Nikon D5000 almak ve çeyizimdeki eksikliklerin hepsini en az sıkıntıyla tamamlamak ve tabii mutlu ve sağlıklı olmak istiyorumm :)

Bunlar tek olarak satiliyor canim 1kisilik kahve fincani gümüs kasikla 110TL civarinda altin kasikla 120TL artik kac kisilik istersen kendin seciyorsun ben büyük ihtimal 12kisilik alacagim cünkü icime sinen bir takim oldu ki gercekte görsen cok daha güzeller ve kaliteliler. Bu arada konu disinda olacak ama nikon d5000 yerine sana canon eos d550 öneririm

evet canım bayıldım harika bişe.
Bende 2013 de en çok sağlık huzur ve kendime şans getirmesini diliyorum veee en kısa zamanda kendi çeyiiziimi ve diğer iki kız kardeşlerimin çeyizlerini hayırlısıyla bitirmeyi diliyor:34:um

insallah canim diledigin hersey olur 2013te :16: masallah ben kendi ceyizimle basa cikamiyorum sen bide iki kardesinin ceyizinedemi el attin allah kolaylik versin canim. Ama eminim cok güzel birseydir bir ablanin kardesleri icin ceyiz düzmesi malesef ben herseyi tek basima yapiyorum. Yokmu 2013te bunuda ceyizime almak istiyorum diye göz koydugun birsey??

2013te borcumu harcımı ödemek, nişanlanmak evlenmek ve en önemlisi bu yaptığım şeylerden dolayı mutlu olmak istiyorum :31:

Canım hepsi çok şık seçimler, bayıldım :16:

Güzel günlerde eskit inşallah :)

insallah canim cok büyük bir hevesle basladim bu yola rabbim güzel günlerde kullanmayi nasip etsin hepimize

2013te borcumu harcımı ödemek, nişanlanmak evlenmek ve en önemlisi bu yaptığım şeylerden dolayı mutlu olmak istiyorum :31:

insallah gerceklesir canim 2013te nisanlan 2014te beraber yapariz dügünü :13:

biz içinde bol bol aşk olan içinde ömür boyu sağlık olan her günü olmasa bile en çok huzurlu günü olan saygının asla bitmeyeceği bir hayatımı anlamıyla bir ev satın almak istiyoruz.Allah ım herkese yardım etsin yüreğinden geçeni versin.

biz içinde bol bol aşk olan içinde ömür boyu sağlık olan her günü olmasa bile en çok huzurlu günü olan saygının asla bitmeyeceği bir hayatımı anlamıyla bir ev satın almak istiyoruz.Allah ım herkese yardım etsin yüreğinden geçeni versin.

aminnn insallah ama insan birseyi cok isteyince oluyor ya

Back
X