dilegim geri geldiiiiii:)))

dilegim

artık bambaşka biri
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
1.993
5
39
slm arkadaslar uzun bı aradan sonra yıne aranızdayım geyıge kaldıgımız yerden devammm bu bolumde gunluk hayattakı sıkıntılardan bıraz uzaklasıp kendınızı dilegımın essız geyık sohhbetıne bırakabılırsınızdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden (benı merak eden arkadaslarım duyguçıkmazı ıle yoncagulum sızlerı çok çok sevıyorum vefalı arkadaslarım benım)
yenı smıleye bayıldım haaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
horşikkkkkkkkk

hoşgeldin canumm topikin hayırlı olsun,
ilk mesajında bende olsun:teytey:

ooooooooooo kımler gelmiş kımler..hoş gelmişler...
evet ben sıkılıyommmmm....kımseler yok...kk da..
hayırlı topıkler..

bonjour20fleur10ific7.gif

eee kımsecıkler katılımda bulunmuyor gerı gelmeme sevınmedınız galıba hanı benım arkadaslarım nerde bu kk nerde bu mıllet

eee kımsecıkler katılımda bulunmuyor gerı gelmeme sevınmedınız galıba hanı benım arkadaslarım nerde bu kk nerde bu mıllet

dileğim sende mi hortladın yoksammm :roflol::roflol::roflol::roflol: :sm_cool::sm_cool:

nerdeydüünn :nazar:
bende geri döndüm sayılır -tatlicadiarzu-
kapı pek zor açılıyor bana ama ossun açmaya çalışırem kaydirigubbakcemile

lady 34 sen nerdeydın gız nan bocuk nerde sordun ınsan bı msj yazar nerde bu gecı oldumu kaldımı hayırsız bocuk senı

ınanmayommmmmmmmmm nan kac kez sordum özel msj atmaıdm ama topcte sordum pek atmam ben özel msj yada zıyaretcı msjı :nazar: du sımdık tv ızlıyom doncem saa
zaten bırazdan paydos eve gtcem

hoşgelmişsin dileğimhihoyyyt karabatak gibi bir dalıp kayboluyorsun bir ortaya çıkıyorsun
bir daha bir yere kaybolma bakiimdelikafadulden

iyi akşamlar bu ne topiği

dilegim geri geldi hoşgel sefalar getirdii Şeniz
merhaba.......

X