tamam derdam desteğin için çok saol çok öptüm senibende kaçötım canlar çok yorgunum gözlerim kapanıyo
adet düzensizliğinmi var tatlımarkadaşlar adet düzensizliği ile bilgilerinizi almak istyorum
kızlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz sabah erken kalkmam gerekiyo kusura bakmayın herkese iyi geceler
arkadaşlar adet düzensizliği ile bilgilerinizi almak istyorum
Bence de böyle çok daha iyi oldu.
Eline sağlık sarıböcüüğün
Benimkine elleşme sarıböcüğüm olur mu :))
ben bu ay da hastalandım....her şey normal ama 1 yıldır böyleyiz..nasip kısmet diyorum ama her ay adet olduğumda eşim de üzülüyo ben de....sabrediyorum,rabbim ne zaman dilerse....herkes için hayırlısı olsun...ama artık doktora yumurta iğnesi vurmasını isteyecegim..
çok sağol canım....sende de yoksa inşallah sen de kavuşursun bir an önce...
benim dayanamadığım şey adetlerim düzenli her şey normalken,tüplerim açıkken hala neden olmaması?birlikte bebiş düşündüğümüz bütün arkadaşlarım bebklerini kucaklarına ldılar...ben kaldım böyle garipzaten adetliyim çok duygusalım...keşke kazara hamile kalsymışım bunu çok isterdim...zaten bu ilki bi olsun,korunmayı düşünmüyorum,ikinci planlı olmasın...
kardelen gebelık bölümünde en üstteyız sabıtız yanı
bu iğne hakkında bilgisi olan var mı?yani olma olasılığı nasıl?
çok sağol canım....sende de yoksa inşallah sen de kavuşursun bir an önce...
benim dayanamadığım şey adetlerim düzenli her şey normalken,tüplerim açıkken hala neden olmaması?birlikte bebiş düşündüğümüz bütün arkadaşlarım bebklerini kucaklarına ldılar...ben kaldım böyle garipzaten adetliyim çok duygusalım...keşke kazara hamile kalsymışım bunu çok isterdim...zaten bu ilki bi olsun,korunmayı düşünmüyorum,ikinci planlı olmasın...
burdayım cnm kayıplara karısmıstım bıara ama sende yoktunkı zaten bana söyleyene bakkaydirigubbakcemile3