Maşallah Allah Daha uzun ömür beraber sağlıklı mutlu Yıllar Temennisiyle..![]()
nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah ,Allah bozmasın canım Şeniz
Bitaneciimmm,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...
inan yıllar su gibi akıp gidiyor,daha dün gibi
dediklerimizin üstünden yılllaarrr geçmiş halbuki,
sağlıklı,mutlu,huzurlu sevdiklerinizle nice yıllar diliyorum...
Allah ağzınızın tadının hiiç bozmasın..
sevgiler...
![]()
inşallah yıllar sonrasında bile,hep daha dün gibi diyebilerek ,bıkmadan usanmadan,beraber yaşlanırsınız...opuyorumnanaktan
Şu mesaja bir bakarmısınız. Aşk dolu:asigim:
Rabbim hiç ayırmasın sizi Zepp![]()
allah mutluluğunuzu hiç bozmasın inşallah...
canım benim eşin ve çocuklarınla nice mutlu ve sağlıklı yıllar dilerimopuyorumnanaktan
raabim bu mutluluğu daim etsin
a.s.a.s.a.s.a.s.Daha nice yıllara,hep beraber, ağız tadıyla inşallah...Mutluluğunuz daim olsun!Yavrularınız nazar boncuğunuz olsun....yerimseniben
canım ablam ALLAH ım mutluluğunza gölge düşürmesin inşallah daima sizi mutlu mesut eylesin kem gözlerden korusun daha nice senelere inşallah öpuyorum kocamanopuyorumnanaktan
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara.... Mutluluğunuz daim olsun...a.s.
Allah nazarlardan korsun
nice nice mutlu senelere inş.. a.s.
Allahımmm ayırmasın güzel arkadaşımı bu mutluluktan bu huzurdan bu sevgiden..Kocaman bir ömür sürsün inşallah canım benim..
Yavrularınla eşinle hep böyle mutlu ol inşallah zeppim..Çok öperim cnm benim ..Sizlere Maşallaha.s. a.s.
bi ömür mutluluklar canımm
![]()
![]()
![]()
Allah nazarlardan, kötü gözlerden saklasın
Ömür boyu mutluluklar diliyorum a.s.
Nice nice sağlıklı, huzurlu senelere...![]()
41 kere maşallah canım tü tü nazar degmesin inşallah bir ömür boyu mutlulugunuz sürer inşallahh...
meleklerinizle size çekirdek ailenizde bol bol gülümsemeler ve saglık diliyorum.....
Nice uzun yılları birlikte yaşarsınız allahın izniyle...aşka bakan gözleriniz yok olmasın....
daha nice nice 9 19 29 yıllara.. Allahım mutluluğunuzu daime tsin evlatlarınızla birlikte bir ömür..
nıce mutlu senelere![]()
bir ömür mutluluğunuz devam etsin inşallah böyle![]()
Hepinize ayri ayri tsk ederim arkadaslar :kedi::1hug::Saruboceq:
Allah kimsenin yuvasindan mutlulugu ve huzuru eksik etmesin