Dile benden ne dilersen.. Kk nın dilek kuyusu...

kardeş topiğin hayırlı olsun..

teşekkur ederim caım... a.s.

Dilek kuyusuna içi para dolu güğüm iple salıyorummkaydirigubbakcemile3Benim ikiz bebişlerim olsunnalkisalkisalkis1 tanede olsa yeterrkaydirigubbakcemile3Oğlann olsunnnnnn:emir_bebek::ecrin_bebek:Birdee sağlıkkkkkk istiyorummmmm

inşallah canım ya...
umarım saglıkla kucagına alırsın... :emir_bebek::ecrin_bebek: :nazar:

Herkes diliyebiliyormu apla :kedi:

Her gördüğü yeri çok beğenip,her gittiği yerden ev alma hayalini kuran biri olarak,polonezköyde bir çiftlik evi istedim dilek kuyusu, ver dileemi süprizzzzz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
8027UNB-01-P.jpg

bozuk-para-cuzdani.jpg

kızım nisa mmmm sağlıkla gelsin bebişim :Saruboceq:

Herkes diliyebiliyormu apla :kedi:

Her gördüğü yeri çok beğenip,her gittiği yerden ev alma hayalini kuran biri olarak,polonezköyde bir çiftlik evi istedim dilek kuyusu, ver dileemi süprizzzzz opuyorumnanaktan

ay canım benım inşaallahhhhhhh gönlüne göre istediğin yerden ev alırsınnnnnnnnzemuszemuszemuszemusa.s.:1hug:

kız fırtına..............bir kuyu yaptın..........:jeyyar:

paraları atıyos...........kuyu hortumlayıp kaçma..........:eek:..

ne kadar para varsa yolsuzluk neyim etme...........milletin dilegiylede oynamada.........:mymeka:.

ama egemcim ben şey için şeyittirmiştim...senağlama
baktım kocadan memnum değilim o zaman kuyuya yıne gelır ben ayrılmak ıstıyorum dıye kafamçokkarıştı dilek tutayım napayım bacım...
bende göreyim bir herif..
elime bir ırkek eli değsin.. :gitme::gitme:

ahhhhhhhhhh kıyamam ben:gitme: sana senin için bende bi dilek tutayım madem evlen de minik minik fırtınalar doğsun:1hug:

8027UNB-01-P.jpg

bozuk-para-cuzdani.jpg

kızım nisa mmmm sağlıkla gelsin bebişim :Saruboceq:

inşallah canım benım..
guzel tatlı bir meleğin olur onuda kucagına saglıkla alırsın inşallah

kız fırtına..............bir kuyu yaptın..........:jeyyar:

paraları atıyos...........kuyu hortumlayıp kaçma..........:eek:..

ne kadar para varsa yolsuzluk neyim etme...........milletin dilegiylede oynamada.........:mymeka:.

hani aklıma gelmedi değil :jeyyar::jeyyar:

ahhhhhhhhhh kıyamam ben:gitme: sana senin için bende bi dilek tutayım madem evlen de minik minik fırtınalar doğsun:1hug:

ay canım benım teşekkur ederim... :1hug:a.s.a.s.

fırtınacım bu kuyuda toplanan paralar sonra ne oluyor.:roflol::roflol: toplanan paraların hepsi benim olsun diliyorum.:roflol::roflol::sm_cool:
hanımlar büyük paralar atın. hatta altın atın.:sm_cool: dileğiniz daha çabuk olur.:roflol:

bak dileğin için inşallah evren sana istediğin bu audi a3 verir... :teselli:
audi_a3_rs4.jpg

güzel arabaymış ... a.s.:nazar:[/QUOTE]

tam istediğim rengi bulmuşsun.yoksa aklımı mı okudun.
araba sınıfının en iyisi de,nur para yönünden sınıfta kalıyo caneeem.araba yaklaşık 50.000 lira ben bu maaşla im-kan-sız alamıyorum.40.000 lira alacağım var adamlar ödemiyo,üstüne yattılar.ama Allah'tan ümit kesilmezkaydirigubbakcemile3

fırtınacım bu kuyuda toplanan paralar sonra ne oluyor.:roflol::roflol: toplanan paraların hepsi benim olsun diliyorum.:roflol::roflol::sm_cool:
hanımlar büyük paralar atın. hatta altın atın.:sm_cool: dileğiniz daha çabuk olur.:roflol:

ben de bunu düşünüyordum... artık paylaşırız senle olmaz mı kaydirigubbakcemile3

fırtınam hayırlı olsun topikin sana ve herkeslere...
herkesin dilekleri gerçek olsun inşallah...

ben de atacak bişeyler bulupdilek dileyeyim bari ... kuyuya kendimi mi atsam acaba -tatlicadiarzu-

ben de bunu düşünüyordum... artık paylaşırız senle olmaz mı kaydirigubbakcemile3

fırtınam hayırlı olsun topikin sana ve herkeslere...
herkesin dilekleri gerçek olsun inşallah...

ben de atacak bişeyler bulupdilek dileyeyim bari ... kuyuya kendimi mi atsam acaba -tatlicadiarzu-

:roflol:

ben de parayı atıp para üstünü almak için arkasından atlamayı düşünüyorum

:roflol: :roflol:

ay karnım yarıldı gülmekten

:roflol: :roflol: :roflol:

işte kuyuuuu... ve işte paracıklaarrr.... atıyoruuuum atttıııımmm ...
bana attığım bu paracıklardan çok daha fazlası gelsin ki bir evim olsun istiyorum... :Saruboceq:

özeldiimmm ben böcüğümm:) fırtınamıda senide lakitomuda çenebazımıda kimde topiğe gelmemişşş ikinci dileğim topiğe geri dönmeniizzz kaydirigubbakcemile2

X