• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilde yara

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
726
685
103
36
Hanımlar iyi geceler şimdiden.Normalde dilimde aft yani beyazimsi yaralar çıkıyor.ama şimdi uzun süredir dilimin yan arka tarafında kırmızı noktalar oluştu.hani yüzeysel kanama olmuş gibi uzun süredir geçmiyor.feci ağrı yapıyor.2 doktora gittim aft dedi halbuki ben sadece beyazimsi biliyodm afti sadece. Ilaç kullanıyorum hicbir fayda görmedim.konusamiyorum.Ben ne yapacam ya.cok agrım var

Hanımlar iyi geceler şimdiden.Normalde dilimde aft yani beyazimsi yaralar çıkıyor.ama şimdi uzun süredir dilimin yan arka tarafında kırmızı noktalar oluştu.hani yüzeysel kanama olmuş gibi uzun süredir geçmiyor.feci ağrı yapıyor.2 doktora gittim aft dedi halbuki ben sadece beyazimsi biliyodm afti sadece. Ilaç kullanıyorum hicbir fayda görmedim.konusamiyorum.Ben ne yapacam ya.cok agrım var
kırmızı olanlar ne kadar zamandır var, ne doktoruna gittiniz?

diyet mi yapıyorsunuz yada sağlıksız mı besleniyorsunuz?
bu tip yaralar bagışıklık sistemi ile baglantılı.
yogurt et sebze yemeyi artırın.
antibiyotik kullanıyorsanız yan etkisi olabilir.
geçmiş olsun

Vitamin değerleriniz düşmüş olabilir. Anneler koyar genelde dolaba veya alabilrseniz siyah dut alın bikaç güne geçiyor . Geçmiş olsun

Tüm tetkik kan tahlili yaptırın, hormon değerlerinize filan baktırın. Bir rahatsızlığın belirtisi de olabilir.

Bulabilirseniz andız pekmezi
Üstüne yok, birebirdir

Ağzınızda demir tadı da var mı? Reflüden olabilir ya da 20lik dişleriniz çıkıyorsa o da yapabilir.
Bu arada dilinde tüy çıkan bir üye vardı acaba o ne yaptı merak ettim.

doktorum boğazdaki ve ağız içindeki yaralar için karadut şurubu kullanmamı söylemişti. bende çok işe yaradı. önce karbonatlı suyla gargara peşine karadut şurubu bende epey işe yaramıştı. hiç yan etkiside yok deneyin isterseniz.

Nöbet şekeri var aktarlar da bulabilirsiniz, o iyi gelebilir. Dil yarası dil yarasii. Orhan Baba geldi aklıma

Karadut çok iyi geliyor. Aktardan bulabilirsiniz.
Eskiler sigara külü basarlarmış yaraya ben artık acıdan duramayınca basıyorum sigara külü böyle değişik bir anlık bir yanma hissi sonra rahatlıyordum:)

doktorum boğazdaki ve ağız içindeki yaralar için karadut şurubu kullanmamı söylemişti. bende çok işe yaradı. önce karbonatlı suyla gargara peşine karadut şurubu bende epey işe yaramıştı. hiç yan etkiside yok deneyin isterseniz.
Karadut surubunu nerden bulabilirim.aktarlarda var mıdır

behcet hastaligini arastira bilirmisin internetden?

türkiyede cok yaygin olan birseymis ama cogu insan bilmiyormus. kardesimde bulunmasi tam 3 yil sürdü. yafrum agzinda hep yara olurdu.

behcet hastaligini arastira bilirmisin internetden?

türkiyede cok yaygin olan birseymis ama cogu insan bilmiyormus. kardesimde bulunmasi tam 3 yil sürdü. yafrum agzinda hep yara olurdu.
Normalde aft çok çıkar bende .ama bu sefer dilimde kırmızı kabarcik gibi oluşumlar var.cikintili .bu da aft in bir çeşidi olabilir dedi doktorda gerçekten çok acili

Back