Dilay ecrinim doğduuuu

oooh çok şükür sende kurtulmuşun .allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin canım.ee darısı bizim başımıza.bende yavrumu kucağıma almak istiyom ama hiç tık yok...

gözün aydın canım..güle güle buyut yavrunu..
darısıda başımıza olsun inş.. :)
doğum hıkayeni en kısa zamanda beklıyorum canım ve arkadaşarın solediği gibi epidural mi oldu doğumun?o gun ne belırtı yaşadın vs... bnları bizimle paylaşırsan cok sevınırız bır garıp bekleyenler olarak :)

Allah analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı uzun bi ömrü olur inşallah:ecrin_bebek:sanada geçmiş olsuna.s. böyle her bakışımda doğum yapanları okuyunca heyecanım artıyo.artık kucağıma almak kokusunu içime çekmek istiyorum.karnımdaki hareketleri kandırmıyo artık darısı başımıza inşallah

merhaba canım allah analı babalı buyutsun cok seker dilayımız.bırde dilay ne demek anlamını merak ettım yazarsan sevınırım canım...

allah analı babalı büyütsün saglıkla büyüsün insallah...sanada cok gecmiş olsun..darısı bizim basımıza

Dilay ay kadar güzel ecrinde allahin hediyesi anlamina geliyor...bugün 23 günlük olduk teyzeleri günden güne büyüyoruzz darisi diğer doğum yapacaklarin başinaa...

çok teşekkürler kızlar Rabbim tüm bebişleri analarına babalarına bağışlasın sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…