Bir yerde okumuştum. Terlemek insan vücudu için önemliymiş. Toksinleri atıyormuş.
Benim arkadaşım kol altlarına botoks yaptırmıştı. Vücudu inanılmaz kötü kokuyordu.
Bir yerde okumuştum. Terlemek insan vücudu için önemliymiş. Toksinleri atıyormuş.
Benim arkadaşım kol altlarına botoks yaptırmıştı. Vücudu inanılmaz kötü kokuyordu.
Tek koltuk altımızdan terlemiyoruz ki :)
Yani şahsen ben öyle :) şimdilik bir sorunla karşılaşmadım dediğim gibi 1 gafta oldu alalı . Birde normal hayatımda parfüm falan kullanmam eğer vücudum koksa eminim ya eşim ya arkadaşlarım ya da ablamlar söylerdi yine de sağol bakalım bitene kadar böyle bir sorun yaşayacak mıyım
Tek koltuk altımızdan terlemiyoruz ki :)
Yani şahsen ben öyle :) şimdilik bir sorunla karşılaşmadım dediğim gibi 1 gafta oldu alalı . Birde normal hayatımda parfüm falan kullanmam eğer vücudum koksa eminim ya eşim ya arkadaşlarım ya da ablamlar söylerdi yine de sağol bakalım bitene kadar böyle bir sorun yaşayacak mıyım
Bu sebeple deodorantta kullanmıyorum. Ben sırtımdan da terlerim. Ama çok değil.
Koltuk altımdan inanılmaz terlerim. Islak mendille siliyorum. Ama tabii tişörtte ıslaklık oluyor.
Ben farklı bir markanın terleme önleyici spreyini kullanıyorum, çok memnunum. Aşırı terleyen biri değilim, terim de kokmaz ama koltuk altım hep kupkuru olsun istiyorum. Hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. Kişiden kişiye değişiyor olabilir
Nemlendirme yok kullandıktan sonra krem sürmeniz gerekiyor . Burun bölgem yağlı , siyah noktalım var . Birde doğumlardan sonra oluşan lekelerim var . Kullanımdan sonra burun bölgem çok güzel oluyor