Dil

eliff1648

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
13
2
32
Arkadaşlar merhaba bebek 97 günlük premature bir bebek bı kaç gündür dilini dışarı çıkarıyor çocuk Dr video çekip attık o da önemli birşey olduğunu sanmadigini ancak devam ettiği taktirde nöroloji Dr gitmemizi söyledi tabi ki dayanamayıp hemen gittik Dr kollarından tutup kaldırdı bu çocuk başını tutamiyor SMA olabilir dedi hayatımın şokunu yaşadım var mı benim bebeğim gibi olan

Arkadaşlar merhaba bebek 97 günlük premature bir bebek bı kaç gündür dilini dışarı çıkarıyor çocuk Dr video çekip attık o da önemli birşey olduğunu sanmadigini ancak devam ettiği taktirde nöroloji Dr gitmemizi söyledi tabi ki dayanamayıp hemen gittik Dr kollarından tutup kaldırdı bu çocuk başını tutamiyor SMA olabilir dedi hayatımın şokunu yaşadım var mı benim bebeğim gibi olan
Düzeltilmiş olarak kaç aylık?
Bu doktorlar da herkese üç günlük ömrü kalmış gibi davranıyor bazen. Siz yine tedbirinizi alın ama kesin teşhis konana kadar korkmayın. Her bebek ha deyince kafasını dik tutamaz. Benimki de doktorun muayene ettiği şekli sevmezdi aaa bu başını tutamıyor olmaz tutması lazımdı dedi. Kendini pekte gibi salardı. Tutuyor aslında biraz dedik çevirdi başka şekilde tuttu durdu. Hıııı dedi bu şekli sevmiyor demek ki ondan yapmadı tamam problem yok dedi. O an kal gelse bize aaaa çocukta sorun mu var acaba diye kahrolurduk heralde

Düzeltilmiş yaş olarak 2 aylık falan olmuş oluyor 34+0 da sezeryan olmak durumunda kaldım 6 hafta geriden geliyor

Öyle birşey olsa topuk kanından cikiyor bildiğim kadarıyla. Bakildiysa endişeye gerek yok. Şüphe varsa gene bakılır. Erken doğduğunu belirtiniz mi doktora ? Bol bolda tummytime yaptırın .

Belirttik aslında ama anladı mı bilmiyorum açıkçası o an onu düşünemedim hiç topuk kanını da sorduk çıkmayabilir dedi biz de şaşırdık var olan birşeyse nasıl çıkmaz da iki ayda kendini nasıl gösterdi

X