sizden şöyle bir yardım istesem olurmu acaba ? ben kursa gitmek istiyorm inglizce ama angi kursa gitse karar veremiyrm eger bilginiz varsa yardım edermisiniz?
Merhabalar,
İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. Aynı zamanda ingilizce öğretmenliği üzerine yüksek lisansım var. Şu an için evden özel ders öğretmeni ve çevirmen olarak çalışmaktayım. Buradan ihtiyacı olanlara, boş vakitlerim dahilinde (sizlere,eşlerinize ve ya çocuklarınıza) online yardım etmek isterim.İngilizcenin her türlü aşamasında yardımcı olabilirim ve bunun içinde herhangi bir ücret talep etmiyorum.
İngilizce dışında orta seviyeye kadar İtalyanca ve başlangıç seviyede Almanca ve Fransızca için elimden geleni yaparım. Ek yabancı dillerim için de profesyonel eğitim aldım fakat ingilizcem kadar geliştirme olanağını henüz bulamadım.
İlgilenenler bu başlık altında toplanalım.
aben ingilizce öğrenmeyi çok istiyorum eğer yardım edebilirseniz çok sevinirim benim hiç bilgim yok adımı nereli olduğumu söyleyebiliyorum o kadar eğer yardım ederseniz size çok teşekkür ederim
Merhaba ,öncelikle bu iyiliksever tavrınız için kendi adıma teşekkür ederim..Benim ingilizce öğrenmem lazım..Deli gibi kurs araştırıyorum...Amerikan kültür,Berlitz,inlingua,dilkoyu falan öneriyorlar..Bunlardan birini seçeceğim ..Bu arada elimde tell me more eğitim seti de var.İntermediate olduğumu düşünüyorum.Asıl amacım ingilizce öğrenmek ama tabi ki bunu kpds toefl gibi sınavlara yansıtmak isterim.O manada sınavlara hazırlık kurslarına mı yoksa genel ingilizce kurslarına mı gitmeliyim..Gideceksem saydığım kurslar hakkında bir bilginiz var mı ..Tekrar teşekkürler
çok güzel bir topik öncelikle tebrik ediyorum benimde seviyem kendimce fena değil ama tek sorunum pekiştiremeden bazen hemen unutabiliyorum çok soru sorarsam sıkılabilirsiniz söylemesi benden
arkadaşım ben fransızca öğrenmek istiyorum benım sorunum düzgün cümle kuramıyorum kelimelerin bir çogunu öğrendim yardımcı olurnusun buna benzer bi topikde de sormuştum uzun zamandır topiği açan arkadaş cevap yazmadı umarım topiği takip edersın güzel bir paylaşım olurrr....
bende yardim edebilirim arada sirada ugrarim topiege :):)
ben intermediate seviyesindeyim. yani ingilizce konuşulan yerlere gittiğimde aç açık kalmam tarzanca da olsa derdimi anlatabilirim diye düşünüyorum. sorunum günlük konuşma dilinin büyük bölümünü anlayabiliyorum ama sadece içimden konuşabiliyorum..
bana neler önerirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?