Benim iki buçuk ay oldu geçmiyor halaMerhaba bende implant ve ayni zamanda 2 adet kaplama diş yaptırdım.Ve dilimin altında yani tükürük bezinde kabarcıklar oldu.Doktora gittim kendi kendine geçmezse tekrar gel dedi.3hafta oldu ayni sekilde duruyor.Cokkkkkk stres yapıyorum.Belkide implantan dolayı oldu.Bilen birileri varsa lütfen cevap versin teşekkürler
Bende de aynı durum var resimdeki yle aynı lütfen cevap verinMerhabalar. Ben 1 ay önce dişimi çektirip hemen implant yaptırdım. Doktor öyle yaptı direkt çekip. İki de antibiyotik verdi . 9 dikiş atıldı kemik tozu konulup. Iki uc de igne yapti işlem sirasinda etkisi geçtiği. icin İlaçlar bitince dilimde agri hissettim baktım dilim beyaz sari 10 gün sonra kbbye gittim iki gargara verdi. Dil kokunde yanda kabarcıklar gördü ben onları görmemiştim. Gargaralar bitti tekrar kontrol gittim dilimin rengi düzeldi gibi oldu. Ama yandaki kabarcıklar duruyor ve arada sgri yapıyor. Bugün yine gittim kabarcıklar için başka doktora 1 ay sonra kuculmezse geçmezse ya da büyürse gel parça Alalım dedi korkuyorum. Dili böyle olan var mı benim yaşadığım durumu yaşayan var mı 1 ay olacak toplam gargara biteli ise 1 hafta oldu. İnternet'e kabarcıklar yazınca benim gibi olan çıkmıyor hiç yabancı sitede çıktı sadece benimkine benziyor onu da sonda ekliyorum
Kimi sayfa HPV kimi sayfa vitamin eksikliğinden bahsediyor ama resimdeki gibi aynısı size tam ne dedi duruyor mu yaralarBende de aynı durum var resimdeki yle aynı lütfen cevap verinne dedi Dr ?
Aynı sorun bendede var gectimi acaba nolur cevap verin kafayı yemek uzereymMerhabalar. Ben 1 ay önce dişimi çektirip hemen implant yaptırdım. Doktor öyle yaptı direkt çekip. İki de antibiyotik verdi . 9 dikiş atıldı kemik tozu konulup. Iki uc de igne yapti işlem sirasinda etkisi geçtiği. icin İlaçlar bitince dilimde agri hissettim baktım dilim beyaz sari 10 gün sonra kbbye gittim iki gargara verdi. Dil kokunde yanda kabarcıklar gördü ben onları görmemiştim. Gargaralar bitti tekrar kontrol gittim dilimin rengi düzeldi gibi oldu. Ama yandaki kabarcıklar duruyor ve arada sgri yapıyor. Bugün yine gittim kabarcıklar için başka doktora 1 ay sonra kuculmezse geçmezse ya da büyürse gel parça Alalım dedi korkuyorum. Dili böyle olan var mı benim yaşadığım durumu yaşayan var mı 1 ay olacak toplam gargara biteli ise 1 hafta oldu. İnternet'e kabarcıklar yazınca benim gibi olan çıkmıyor hiç yabancı sitede çıktı sadece benimkine benziyor onu da sonda ekliyorum
Gectimi sizinki bend Dr varBende de aynı durum var resimdeki yle aynı lütfen cevap verinne dedi Dr ?
Yok bacım ne geçmesi dünden beri ağlıyorumGectimi sizinki bend Dr var
Bende aynı durumdayım ağliyorum devamlı sizinki ne durumdaAynı sorun bendede var gectimi acaba nolur cevap verin kafayı yemek uzereym
Ayni bende öyleyim size ne dedileerYok bacım ne geçmesi dünden beri ağlıyorum
Bende bacım bendeee herşey o dişciden sonra oldu galiba dava açmayı bile düşündüm aonra faranjit oldum acaba ondan mı dedim acaba diş macunumi dedim kafayı yicemBende aynı durumdayım ağliyorum devamlı sizinki ne durumda
Naptın gittinmi doktor aYok bacım ne geçmesi dünden beri ağlıyorum
Merhaba son durum nedir acaba?Bende bacım bendeee herşey o dişciden sonra oldu galiba dava açmayı bile düşündüm aonra faranjit oldum acaba ondan mı dedim acaba diş macunumi dedim kafayı yicem
Merhaba düzeldiniz?Simdi vicks buhari yapıyorum bakalım.Ablam saglikci batikon bir damla sulandırıp gazini çalkala dedi onunda arkadaşı bu sekilde düzelmiş.Fakat bu vicks olayını 1 hafta deneyeceğim size sonucu yazarım.
Merhaba düzeldiniz mi?
Yemin ederim aynısı bendekiBen dişçiye flan gitmedim ama benimde böyle birşey var Eki Görüntüle 3554020
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?