- 16 Aralık 2017
- 16
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi refiayagiz
Arkadaslar ben bi dış gebelik geçirdim iğneyle düşürüldü doktora sordum belli bi zaman gerekıyomu cocuk yapılması için hayır dedi aynı durumu yaşayan varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun hala sitedemisin bilmiyorum ama ne yaptın korundun mu gebelik var mı bilgilendirirmisin benimde iğneyle düşürüldü değerlerimde çok düşüktüwen fazla 60 ı gördüm şuan 17 olmuş bana korunma verdi doktorum korunsam mı yoksa 1 regl sonrası tekrar denesem mi bilemedimArkadaslar ben bi dış gebelik geçirdim iğneyle düşürüldü doktora sordum belli bi zaman gerekıyomu cocuk yapılması için hayır dedi aynı durumu yaşayan varmı acaba
Meraba canım ben iğneden sonra iki kere regl oldum üc de olablr tam emın degılım yalancı kesede olusmustu bende onun kanamasıyla bırlıkte uc kanamam oldu doktorumu aradım bebek düşünyrz korunmam gerekiyormu diye bana subattan sonra düşüneblrsn dedi suan gebe oldugumdan şüpheleniyorum ama adetime daha 12 gün varMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun hala sitedemisin bilmiyorum ama ne yaptın korundun mu gebelik var mı bilgilendirirmisin benimde iğneyle düşürüldü değerlerimde çok düşüktüwen fazla 60 ı gördüm şuan 17 olmuş bana korunma verdi doktorum korunsam mı yoksa 1 regl sonrası tekrar denesem mi bilemedim
Aaa öyle mii inşallah gebesindir canım ya sen korunmayı kendin mi tercih ettinMeraba canım ben iğneden sonra iki kere regl oldum üc de olablr tam emın degılım yalancı kesede olusmustu bende onun kanamasıyla bırlıkte uc kanamam oldu doktorumu aradım bebek düşünyrz korunmam gerekiyormu diye bana subattan sonra düşüneblrsn dedi suan gebe oldugumdan şüpheleniyorum ama adetime daha 12 gün var
Bana kalda bem korunmazdım ama o ıgneyi kanser hastalarında kullandıkları için bebek için tisk var canım bebegin sakat olmaz ihtimali yuksek ve doktorum korunmamı söylemişti . Senin doktorun nekadar korunmanı ıstedıAaa öyle mii inşallah gebesindir canım ya sen korunmayı kendin mi tercih ettin
3 ay dedi doktorum ama iğneden dolayı demedi tüplerin hasar görmüş olabilir diye dedi karşı komşum ebe ona sorduğum da iğneyi 5 gün sonra atıyor vücut demişti ben koruncam zaten psikolojikmende rahatlarım hemBana kalda bem korunmazdım ama o ıgneyi kanser hastalarında kullandıkları için bebek için tisk var canım bebegin sakat olmaz ihtimali yuksek ve doktorum korunmamı söylemişti . Senin doktorun nekadar korunmanı ıstedı
Çok normal yıpranman başına gelmeyen anlayamıyormuş gerçekten inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız bizlere de umut olursun :)Psikolojıkmen ben çok yıprandım gercekten artık istemıyrum falan diye sayıklamaya basladım ama topladım kendımı canım sımdı cok daha ıtıyım düşünüyorum bebişş artık
İnsallah canımÇok normal yıpranman başına gelmeyen anlayamıyormuş gerçekten inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız bizlere de umut olursun :)