• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları dil bağı....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

akxixnay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
mehaba anneler benim oğlumun kırkı dün doldu. oğlumun dili bağlı böyle bir sorun yaşıyan varmı. kestirmeyi düşünüyorum zormu oluyor. bilgilerinizi bekliyorum... kıyamıyorum da esnerken bile ağlıyor...

Bebeginde beslenme ile ilgili sorun varmi..kilo alimi ne durumda eger bunlar normalse bekleyebilirsin 6 aylk falan olsun ..

doktorun ne diyor bu durma

Benim yegeniminde dili bagliydi,konusamaz falan denildi,kestirilecekti guya ama su an 20 yasinda ve daha bir yasindayken inanilmaz bir sekilde bulbul gibi konusmaya basladi,yinede siz bilirsiniz tabii,herkes ayni olmayabilir...

selam,benim ikizlerimden birindede aynı sorun vardı.ama 6 ay bitmeden dr kesmedi.daha önce olmazmış.ve orada sinir olmadığı için ağrı olma.merak etme ağlamıyor çocuk...

canım biz 14 günlük dr kurbanı olduk ve kestirdik daha doğrusu yakıldı ama çok küçük olduğundan üşüttü ve grip oldu 20 gün hastanede kaldık şimdi dokuz aylık ve dede baba ve bilimum sesler var iyi düşün canım benimkide ememediği için yapılmıştı

canım çok geçmiş olsun.durumu nasıl bebişin doktor ne dedi.insan kıyamıyor minicik bebeğe ama sağlık işte.sanırım bu kesme işini birkaç aylık olunca yapıyorlar.Allah şifa versin.

aynı durum benim kızımdada vardı doktor ileride konuşma problemi olabilir o zaman bakarız gerekirse keseriz demişti şu anda 5 buçuk yaşında kızım ve konuşmasında hiç bir problem veyahut pelteklik yok gerekmedikçe yaptırma bence sadece dilini dışarıya çıkaramıyor o kadar

Back
X