- Konu Sahibi serce_serce
-
mrb cnm, benimde bu yaz düğünüm var ve bende tesettürlü gelinlik diktirmeyi düşünüyorum.senin seçtiğin model güzel gerçekten ama ben daha sade ve fransız dantelinden bişiyler düşünüyorum,ankarada uygun ve güzel bi terzi arıyorum bakalım kısmet şimdiden mutluluklar...
Modeli güzelmiş, ama gelinlik dediğin bembeyaz olmalı bence. Öyle diktir.
bir de pelerinli tesettürlü gelinlik modelleri varya onlarda çok hoş açık birisiyim ben ama kapalı olsam kesinlikle onlardan giyerdim çok hoş bayılıyorum
canım teşekkür ederim...Bende daha önce düşünmüştüm fransız danteli ya da güpür olarak ama sonra vazgeçtim...Nişanlımda istemiyordu bende caydım kararımdanBunda karar kıldık dikime verdim beyaz dikiliyor :) Bu arada bende Ankaradayım özelden konuşalım istersen
canım teşekkür ederim...Bende daha önce düşünmüştüm fransız danteli ya da güpür olarak ama sonra vazgeçtim...Nişanlımda istemiyordu bende caydım kararımdanBunda karar kıldık dikime verdim beyaz dikiliyor :) Bu arada bende Ankaradayım özelden konuşalım istersen
sevgili serçe özelden msjını aldım ve seni faceden ekledim ama kabul etmedin bende iptal ettim cnm ok.
Ama bu gelinlik harika yaaa :) Hayran kaldım gerçekten sıradışı ve çok hoş görünüyor :)
çok güzel bu gelinlik bayıldım. Benim kide çok güzeldi ama bu gerçekten harika. Rabbim her genç kıza giymeyi nasip etsin. İnşallah çok mutlu olursun. Allah tamamına erdirsin.
benim gelinliğimde 2007nin en güzel modellerindendi. o zamandan bu zamana daha güzel ve farklı modeller çıkmış. çok doğru seçim canım. evliliğinde gelinliğin gibi saf ve güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?