• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktirmeyi düşündüğüm (Tesettürlü Gelinlik) Yorumlarınızı bekliyorum...

mrb cnm, benimde bu yaz düğünüm var ve bende tesettürlü gelinlik diktirmeyi düşünüyorum.senin seçtiğin model güzel gerçekten ama ben daha sade ve fransız dantelinden bişiyler düşünüyorum,ankarada uygun ve güzel bi terzi arıyorum bakalım kısmet şimdiden mutluluklar...

canım teşekkür ederim...Bende daha önce düşünmüştüm fransız danteli ya da güpür olarak ama sonra vazgeçtim...Nişanlımda istemiyordu bende caydım kararımdan :D Bunda karar kıldık dikime verdim beyaz dikiliyor :) Bu arada bende Ankaradayım özelden konuşalım istersen :34:

kırık beyaz gelinlik daha hoş bence.ama o taşlar gri gösteriyor kırık beyaza hiç uymuyor.kırık beyaz incilerle harika olur.mutluluklar şimdiden

bir de pelerinli tesettürlü gelinlik modelleri varya onlarda çok hoş açık birisiyim ben ama kapalı olsam kesinlikle onlardan giyerdim çok hoş bayılıyorum

bir de pelerinli tesettürlü gelinlik modelleri varya onlarda çok hoş açık birisiyim ben ama kapalı olsam kesinlikle onlardan giyerdim çok hoş bayılıyorum

Bende o gelinliklerin işlemelerini filan çok beğeniyorum ama nişanlım arkasını yani pelerini beğenmiyor hayalet gelinlik diyor...Biz herseyımızı beraber ortak olarak sectiğimiz için gelinliktede onun fikirleri benim için çok önemliydi :34:

canım teşekkür ederim...Bende daha önce düşünmüştüm fransız danteli ya da güpür olarak ama sonra vazgeçtim...Nişanlımda istemiyordu bende caydım kararımdan :D Bunda karar kıldık dikime verdim beyaz dikiliyor :) Bu arada bende Ankaradayım özelden konuşalım istersen :34:

serce_serce özelden msj atıcaktım ama 100 meselesinden atamadım..bende ankaradayım ve gelinlik diktirmeyi düşünüyorum..gelinliğin çok güzel bayıldım hayırlı olsun şimdiden..nerde diktiriyorsun gelinliği ve kaça dikiyorlar bilgi verirsen çok sevinirim..

gelinliğinin arkası çok güzel ama üst kısmını ben de çok cevmedim. daha zarif bir gelinlik olabilir. özellikle tesettürlü gelinliklerde dantelli modeller harika görünüyor

bence çok güzel ben beğendim..arkası özellikle çok hoşuma gitti salonda biraz zor olur ama 1 günlüğüne katlanırsın artık gelinlik taşıması giymesi çok zor zaten benimde çok kabarıktı halay çekememiştim:(( rengide beyaz yada kırık beyaz koyu olmasın bence tonu

cnm gelinlik güzel.bana daha önce özelden msj yazmışın ama ben yeni olduğum için cvp yazamıyorum sanırım ankaradan biyerden diktiriyosun.bende bu ayın sonunda ank gidip gelinlik bakcam.sen nerde diktirmeyi düşünüyosun?

sevgili serçe özelden msjını aldım ve seni faceden ekledim ama kabul etmedin bende iptal ettim cnm ok.

sevgili serçe özelden msjını aldım ve seni faceden ekledim ama kabul etmedin bende iptal ettim cnm ok.

aşk olsun canım neden kabul etmeyim burdan bı arkadaş daha ekledi olur mu öyle şey üstelik ben mesaj atmıştım facede sorunlar oluşabiliyor ben muhakkak görmemişimdir kaç gündür bana gelen mesajlarda gözükmüyorsun ...iptal ettiğine üzüldüm :19:

eteğin arka kısmı daha sade olsa daha güzel olurdu.
gelinliğin üzerine dikilen taşlar zamanla kararıyor, onun yerine kararmayan taşlardan isteyebilirsiniz gelinlikçinizden

çok güzel bu gelinlik bayıldım. Benim kide çok güzeldi ama bu gerçekten harika. Rabbim her genç kıza giymeyi nasip etsin. İnşallah çok mutlu olursun. Allah tamamına erdirsin.

çok güzel bu gelinlik bayıldım. Benim kide çok güzeldi ama bu gerçekten harika. Rabbim her genç kıza giymeyi nasip etsin. İnşallah çok mutlu olursun. Allah tamamına erdirsin.

çok teşekkürler cnm çok saol :) Çok araştırdım en son bunda karar kıldım bende beğendiğine sevindim yorumun beni mutlu etti :) Eminim seninkide çok güzeldir son zamanlarda gelinlik modelleri bayağı bi çoğaldı ve o kadar güzel modeller var ki Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah :34:

benim gelinliğimde 2007nin en güzel modellerindendi. o zamandan bu zamana daha güzel ve farklı modeller çıkmış. çok doğru seçim canım. evliliğinde gelinliğin gibi saf ve güzel olsun inşallah :nazar:

benim gelinliğimde 2007nin en güzel modellerindendi. o zamandan bu zamana daha güzel ve farklı modeller çıkmış. çok doğru seçim canım. evliliğinde gelinliğin gibi saf ve güzel olsun inşallah :nazar:

emınım güzeldır :) Ama en önemlısı mutluluk zaten :D herkes mutlu olsun yuvasında ınsallah :34: duaların ve güzel dileklerin icin cok tesekkür ederım :34:

Back