Gerçekten çok teşekkür ederim. Görmek istediğim tam da böyle bir şey işte. İlk birleşim gerçekten güzel duruyor. Ankara' da oturuyorum fakat Eminönü' nün çeyiz ve gelinlik için bir derya olduğunu bildiğimden her şeyi oradan alacağım. Dikimi de Fatih' te düşünüyorum ama henüz bir yer bulamadım. İnci danteli ben de duydum, kumaş seçimimi oradan yapacağım. Evinizi gördüğümden beri takip ediyorum sizi. Uğraşınız için tekrar teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, bana da güzel olur gibi geldi. Verdiğiniz fikirler çok güzel, hepsini uygulatıp karmakarışık bir gelinlik giyeceğim bu gidişle :))
Kızlar selam. Mayıs' ta düğünüm var ve gelinliği Şubat ayında diktirmeyi düşünüyorum. Henüz nerede diktireceğime karar vermedim ama modeline karar verdim. Sizden yorum
istiyorum. Bu gelinliğin etek kısmını böyle kumaş değil de tül istiyorum. Sizce dantelin altına tül nasıl durur?
Eki Görüntüle 322924
Eki Görüntüle 322925
Cuma günü pronoviasa gidicem, belki bu gelinlik vardır. Üstündeki dantel seyyar olduğu için tüllü bir gelinliğin üstüne giyip bakmayı düşünüyorum. Umarım kar biraz erir de çıkarım dışarı.
merhaba canım..ben bu gelinliğe cok ayılıp bayıldım ilk gördüğümde..ama bunu diktirmicem..fakat cok asil ve şık bi gelinlik..anladıgım kadarıyla aynı kafadayız..sende acık secik olmayı pek istemiosun..ben de acıgım ama daha düzgün bi gelinlik giymek istiyorum..gecen hafta gelinlik siparişi verdim bende .altı tül resmini yollucam birazdan..üstü tabiki(!) straplez ama straplez kalmıcak dantelden v yaka veya ay kol yapalım diye düşündük cok da hoş görünüo..ama aklım senin gibi hala dantel kollarda..cok zarif görünüo gercekten bak yollayım bi alt bi üst bunlar birbirine uyarmı sen de bi bak.Eki Görüntüle 324370 Eki Görüntüle 324369
Evet 2012 koleksiyonunda gördüm ben de. Umarım vardır da karar verebilirim. Üstümde görmeden aklıma yatmayacak malesef.
Hey maşallah 5000 miYalnız ben gidip deneyip almadan çıkacağım için biraz çekiniyorum. Denerken tezgahtarlar yardım ediyo di mi?
Fransız danteline bayılıyorum..Gelinlikte tarlatanı sevmiyorum ben yaa..Bu modeller hafif kabarık olsada harika bence inşallah istediğin gibi dikerler içine siner.Hülyaca diye gelinlikçi var orayada sorabilirsin
Tunalıda dolaştım bugün, 3000-3500 arası yaparız diyolar. Çok fazla ya
Merhaba. Sizin için gelinliğinizin eteğini sade tüllü ve dantel çerçeveli tüllü birer etekle birleştirdim. Nasıl duracağını kabaca belli ettiler.
Bence tülün ucuzuyla kalitelisi arasındaki fark görüntüde çok belli olmuyor. Bu gelinliği tül bir etekle kullanırsanız, orijinalindeki gibi tafta (veya saten) ile diktirdiğinizden daha az maliyeti olacak size. Çünkü orijinaldeki gibi diktirmek isteseydiniz, ipekli bir kumaş kullandırmanız lazım gelirdi, bence tülde bu gerekli değil.
Dolayısıyla, bütçenizde danteliniz için daha fazla miktar kalacak. Pronoviaslar, fransız danteli tipinde dantel kullanıyorlar. Bu dantellerin 3 metresi 1000 liraya yaklaşıyor. Ama fransız dantellerinin iyi kopyaları var. Bunlar gibi görünürler ancak malzemeleri pamuk değil sentetik olduğu için daha ucuzdurlar. Benim piyasada karşılaştığım en ucuzu, metresi 50, yani kuponu (3 metresi) 150 tlye satılan ispanyol,italyan dantellerdi. istanbuldaysanız, eminönünde, inci dantelde bulabilirsiniz. size zaten 1 kupon gerekecektir.
bu danteller haricindeki dantellerden düşünmeyin bile. benzer bir görüntü yakalayamazsınız. danteliniz, bunlar gibi görünmeli:
Adına fransız danteli denir ama bence bu tarz dantel kullandırmayın:
Çook zarif bir model arkadaşım.Umarım içine sine sine giymek nasip olur..
shoplara gelince;Sırf tülle olan çok güzel durmuş.
Bende bu modelin tesettürlüsünü düşünmeye başladım bu günlerde. Mine(minenes) arkadaşımız keşke birde tesettürlü halde shoplasa da görsekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?