Gelinlik Modelleri Diktirmeyi Düşündüğüm Gelinik

Bu gelinliği seçmemin nedeni üst kısmını çok beğenmiş olmam. Ben de bayıldım yani :) Eteği sade yapmalarının nedeni danteli ön plana çıkarmak diye düşünüyorum. Yine de değişiklik istiyor gibi. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Ben de eteği tül olarak hayal edemediğim için soruyorum sizlere:) Hiç bir bilgim yok kumaşlar hakkında, hangi kumaş, hangi model falan. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Kırık beyaz mı? Hay Allah, ben de beyaz düşlemiştim hep. Yine de düşüneceğim kırık beyazı, teşekkür ederim.

Öncelikle çok teşekkür ederim. Gül koydurmayı düşünmüyorum fakat tül ve altına ufak dantel işlemeler olabilir gibi geliyor.

Hiç bu kadar detaylı incelememiştim bu gelinliği. Çok çok teşekkür ederim fotoğraflar için. Eteğin alt kısmındaki danteller çok güzel fikir, benim seçtiğim gelinliğe de uyar gerçekten.

hatta bence kesimini birebir orjinali gibi yapsın kumaşını değiştirsinler sadece. kuyruk uzun olursa arkadaki dantel kuyruğu kapatabilir gibi geldi

İşte dantel kapanmasın diye duvağı kısa yaptırıcam. Dantelin arkadan duruşu, uzunluğu çok hoşuma gitti çünkü.

Hayalim hep tül bir etekti ama Tamam tül olayını tekrar düşüneceğim. Terzi konusunda iyi bir araştırma yapacağım, gelinliği rezil etme ihtimalleri var.

Teşekkür ederim Ben de eteğin sade olmasının nedeni olarak danteli ön plana çıkarmak olduğunu düşünüyorum. Hiç modaevi araştırması yapmadım. Modeli beğendiğime göre artık araştırmaya başlasam iyi olacak.

Bir hayal edebilsem rahatlayacağım ben de :) Üst kısmın kaliteli durması için güzel bir dantel de olmalı. Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya. Çok teşekkür ederim yorumun için

Ben bu gelinliği 2012 modellerinde gördüm. Evet düz halini ben de gördüm, gidip denemek istiyorum aslında. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu gelinlik pronovias gelinliği. Daha doğrusu benim eklediğim gelinlik öyle, siz diğeri için konuşuyorsanız bilemiyorum.

Ankara' da Pronovias var ve gidip bakmayı düşünüyorum. Gelinliği denettirmeleri konusunda şüphelerim var, umarım ben de deneyebilirim. Çünkü üstümde görmeden anlayamayacağım tam olarak. Üstteki dantel kısmının çıkıyo olması çok güzel çünkü daha önce dediğim gibi eteği tül olarak düşünüyorum ve danteli hem eteği tül olan bir gelinlikle hem de düz olan bir gelinlikle denersem sanıyorum daha sağlıklı karar vereceğim. Teşekkür ederim yorumunuz için.

tül değil de organze ya da buz organze tül kullanılabilr kumaşın üzerine

İşte ben organze, buz organze falan hiç anlamadığım için sormuştum sizlere:) Çok teşekkür ederim yorumunuz için, kumaş bakarken aklımda olsun.

Merhaba. Sizin için gelinliğinizin eteğini sade tüllü ve dantel çerçeveli tüllü birer etekle birleştirdim. Nasıl duracağını kabaca belli ettiler.

Bence tülün ucuzuyla kalitelisi arasındaki fark görüntüde çok belli olmuyor. Bu gelinliği tül bir etekle kullanırsanız, orijinalindeki gibi tafta (veya saten) ile diktirdiğinizden daha az maliyeti olacak size. Çünkü orijinaldeki gibi diktirmek isteseydiniz, ipekli bir kumaş kullandırmanız lazım gelirdi, bence tülde bu gerekli değil.

Dolayısıyla, bütçenizde danteliniz için daha fazla miktar kalacak. Pronoviaslar, fransız danteli tipinde dantel kullanıyorlar. Bu dantellerin 3 metresi 1000 liraya yaklaşıyor. Ama fransız dantellerinin iyi kopyaları var. Bunlar gibi görünürler ancak malzemeleri pamuk değil sentetik olduğu için daha ucuzdurlar. Benim piyasada karşılaştığım en ucuzu, metresi 50, yani kuponu (3 metresi) 150 tlye satılan ispanyol,italyan dantellerdi. istanbuldaysanız, eminönünde, inci dantelde bulabilirsiniz. size zaten 1 kupon gerekecektir.

bu danteller haricindeki dantellerden düşünmeyin bile. benzer bir görüntü yakalayamazsınız. danteliniz, bunlar gibi görünmeli:

Adına fransız danteli denir ama bence bu tarz dantel kullandırmayın:

Ümraniyede dediğim kumaştan 1500-2000, kadıköyde 1700-2500 gibi fiyatlara diktirirsiniz diye düşünüyorum.

Gelinliğinizin büyük halleri de burada:

uu minenes birinci şopun süper olmuş yaa
ikincisinde dantel olunca etekte ön ve arka birbirini boğmuş bence
ama tül olunca süper tamamlamış bence
orjinalinde bişeyler eksik kalıyordu bence ama senin yaptığın şopla süper olmuş

Gerçekten çok teşekkür ederim. Görmek istediğim tam da böyle bir şey işte. İlk birleşim gerçekten güzel duruyor. Ankara' da oturuyorum fakat Eminönü' nün çeyiz ve gelinlik için bir derya olduğunu bildiğimden her şeyi oradan alacağım. Dikimi de Fatih' te düşünüyorum ama henüz bir yer bulamadım. İnci danteli ben de duydum, kumaş seçimimi oradan yapacağım. Evinizi gördüğümden beri takip ediyorum sizi. Uğraşınız için tekrar teşekkür ederim.

İlkini ben de çok beğendim. İkisi de düşündüğüm modellerdi ama hayal edemediğim için bir karar veremiyordum. Teşekkür ediyorum tekrar minenes' e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…