bence gelinlik çok güzel ayrıca dantelin altına tül düşünüyorsanız biraz daha hareketlendirebilirsiniz (kabarıklık değil)Kızlar selam. Mayıs' ta düğünüm var ve gelinliği Şubat ayında diktirmeyi düşünüyorum. Henüz nerede diktireceğime karar vermedim ama modeline karar verdim. Sizden yorum
istiyorum. Bu gelinliğin etek kısmını böyle kumaş değil de tül istiyorum. Sizce dantelin altına tül nasıl durur?
Eki Görüntüle 322924
Eki Görüntüle 322925
resmen üst kısmını kate middleton'un gelinliğinden kopyalamışlar. mukaddes moda derken yanılmamışım :/
resmen üst kısmını kate middleton'un gelinliğinden kopyalamışlar. mukaddes moda derken yanılmamışım :/
haha güldürdün beni canım ya. Doğru söylüyorsun valla. Özgün olan hiç yok zaten her gelinliğin illaki bi yeri başka bi yerden kopya seneyede benim düğünüm var bakalım napıcammm :44:
Kızlar selam. Mayıs' ta düğünüm var ve gelinliği Şubat ayında diktirmeyi düşünüyorum. Henüz nerede diktireceğime karar vermedim ama modeline karar verdim. Sizden yorum
istiyorum. Bu gelinliğin etek kısmını böyle kumaş değil de tül istiyorum. Sizce dantelin altına tül nasıl durur?
bu gelinlik pronovias değil pronovias taklididir olsa olsa. hüsniye modaevi her zaman pronovias taklidi yapıp altına da kendi tasarımıymış gibi imza atıyor. öyle ya da böyle orjinal bi gelinlik değil arkadaşın yüklediği fotodaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?