Bu gelinliği diktiriyorum. Eteklerine biraz daha hareket vermek istiyorum. Ama asla dantel değil. Uçlarına serpme inci attırmak iyi bir fikir. Ama acaba tülü, puantiyeli tül kullanmak nasıl olur? Yakışır mı dersiniz inci ile puantiye? Ya da etek uçlarında kurdele şeritleri olsa 2 kat falan, kötü mü durur?
aslında bu gelinliğe kuşak olurdu ama arkasında fiyonk varmış :) eminim o da çok sempatik gösterecektir. prenses gelinliklerde kuşak kullanıyorlar hatta prenses gelinlik bride's war'daki vera wang gelinlikle meşhur oldu galiba orda da mavi bir kuşak vardı yanılmıyorsam :)) fiyonku gelinliğe yakıştırıyorum benim gelinliğin arkasındaki dev fiyonka hastayım mesela arkadan fotoğrafı yok ama eminim sizinki de çok güzeldir :) mutluluklar dilerim
diğer arkadaşların fikreine katılıyorum bu dönemkde hayaltül prenses etekler moda. kristal tülden eteklere inci attırmaktan kaçın eğreti durur. bu sadelik seni daha şık göstericektir
aslında bu gelinliğe kuşak olurdu ama arkasında fiyonk varmış :) eminim o da çok sempatik gösterecektir. prenses gelinliklerde kuşak kullanıyorlar hatta prenses gelinlik bride's war'daki vera wang gelinlikle meşhur oldu galiba orda da mavi bir kuşak vardı yanılmıyorsam :)) fiyonku gelinliğe yakıştırıyorum benim gelinliğin arkasındaki dev fiyonka hastayım mesela arkadan fotoğrafı yok ama eminim sizinki de çok güzeldir :) mutluluklar dilerim
Çok güzelmiş.. benimki eteğin tülünden yapılmış bir fiyonk olduğu için bu kadar göstermiyor kendini. bu taftadan yapılmış sanırım değil mi ? Sizce benim gelinlikteki fiyonk yerine sizinki gibi bir kuşak ve fiyonk gider mi? incilerle garip durur mu ? :44:
Çok güzelmiş.. benimki eteğin tülünden yapılmış bir fiyonk olduğu için bu kadar göstermiyor kendini. bu taftadan yapılmış sanırım değil mi ? Sizce benim gelinlikteki fiyonk yerine sizinki gibi bir kuşak ve fiyonk gider mi? incilerle garip durur mu ? :44:
kuşağım tamamen şifon, taftaya da saten kalın durur diye şifon kullandık. fiyonkun da dışı şifon ama dik dursun diye içinde saten fiyonk var.
mesela bu demin yazdığım gelinlik, prenses ve kuşak kullanılmış bence gayet hoş. bunlar zaten takıp çıkarılabilen kuşaklar bi çok yerde satılıyor belki sizin gelinlikçinizde de vardır. arkadaki fiyonk dikilmeden böyle bi kuşakla deneme yapın hoşunuza giderse fiyonktan vazgeçip kuşağı kullanırsınız yoksa fiyonk kalır.