• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktirmek istediğim gelinlik sizce nasıl?

cybernuran

just say YES <")))><
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.263
6
158
38
Antalya
$103.jpg

vucüt ölçülerim uygun olduğu için güzel durabileceğini düşünüyorum.
Boyum 174 kilom 56 sizce bu gelinlik mayıs ayı kır düğünü için uygunmudur ?

açıkçası daha iyisini bulabileceğinizi düşünüyorum. zaten eğer modelde kesin kararlı değilseniz internetten çok model bakmadan önce çevrenizdeki gelinlikçileri gezerek hazır modelleri görmenizi öneririm. neden diktirme zahmetine ve riskine giresiniz ki? "şu modelden başkasını düşünemiyorum" demediğiniz sürece ve mesela tesettürlü olup özel dikime mecbur olmadığınız sürece en iyisi hazırlardan bakmak...

Üst kısmının modeli çok güzel ama straples sevmiyorum ben, ince de olsa askısının olmasını tercih ederim.

yorumlarınız için teşekkür ederim.
çok fazla gezemedim gelinlikçi açıkcası hazır almak daha mantıklı geldi ama üst kısmını aynen bu şekilde istiyorum
aklımda bi model daha var bu nasıl sizce?
Eki Görüntüle 338017 Eki Görüntüle 338018
seçtiğin modeller çok zarif gerçekten..ben beğendim fiziğine de çok hoş durabilir önemli olan senin içinde mutlu olman..

Eğer istanbul da fatihe yakınsan pervin ilikçi mileny gelinlik e bakmanı tavsiye ederim..annemin yeri beğendiğin tarzda modeller mevcut..

ben Antalya'da yaşıyorum ama ev aksesuarı için istanbula gidebiliriz. o sırada muhakkak uğrarım. çok teşekkür ederim :)

kır düğünü için çok uygun bence eğer içine siniyorsa diktir :)

Bence her iki gelinlikte çok güzel. Abartıdan uzak ve şık..
Üzerine giyip bakman gerekiyor bir de tabi..
Boy ve kilona göre çok yakışacağını düşünüyorum..
Şimdiden Allah mesut etsin... : )

Bu modelin üst kısmı çok şık, yaklaşık 1 ay önce denedim ve çok zarif gösteriyor. Etek kısmındaki tül kattan emin olamadım. Eğer kır düğünü planlıyorsan üstteki kat detayını kaldırabilirsin bence.

Back