• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri diktirebilirmiyim bu modeli:((

yurt dışını araştırıyordum da toplam kargo ücreti falan 500 600 e kralını getirtirsin.. hemde uluslararası dizaynörlerin gelinlikleri.. bilmiyprum kafam allak bullak ya.. dediğin yerden bimodel kesinmleştirince fiyat alıcam bakalım.. fiyatları nasıl?ütopik mi çok?

yurt dışını araştırıyordum da toplam kargo ücreti falan 500 600 e kralını getirtirsin.. hemde uluslararası dizaynörlerin gelinlikleri.. bilmiyprum kafam allak bullak ya.. dediğin yerden bimodel kesinmleştirince fiyat alıcam bakalım.. fiyatları nasıl?ütopik mi çok?

fiyat konusu herkese göre değişir aslında,bana pahalı gelen başkasına uygun gelebilir mesela...bir de modelden modele,kumaşına göre değişir....ama dediğim yerin fiyatları çok ta ucuz değildir...2000-3500 lira civarında değişiyor fiyatları...

içine nasıl sinecekse öyle yap derim ben...iç sesin seni yönlendirir zaten:)

bu modelin olması için boyunun uzun olması lazım.eğer kısaysan üstüne basılmış gibi durursun.

Gelinlik çok güzel gerçekten.Ama terzilere pek inanma derim. Düğün yapacaksın oturup kalkacaksın. Aynı formda durmasını hiçbir terzi sağlayamaz. O katlar 1-2 saat içinde düşer Üzülmeyesin sonra. Bence bu model sadece katoloğ çekimleri için yapılmış.Bu modele boyunun170 gibi olması gerekir. Daha kısaysan düşünme.
allah mutluluklar versin

Fatih teki lal modayla görüşmeye git onlar dikemezse hiç kimse dikemez.Dikilemiycek bir modelsede dürüstçe aynısının olamayacağını söylerler.

Evet terzilik çok önemli olabilir fakat bu gelinlikteki en öenmli detay kesinlikle kumaş..

Öncelikle İzmir'den çok kaliteli bir kumaş alın, diktireceğiniz moda evine danışarak metresini ve rengini..

Bu gelinlikte ki kumaş modeli bu şekilde göstermiş..Birde biraz kolalanmış kumaş.. Ve kumaşın bu şekilde durmasını sağlamak hiçte zor değil..

Her bir boğumun altına büzgüleştirilmiş tül yerleştirilmiş kumaş tekrardan düşmesin diye.. Yani hiçte zor bir model değil, aksine dikimi kolay bir model..

Malesef sadece Ankara'da biliyorum iyi bir moda evi..Yapamayacağı hiçbir modele yapabilirim demeyen bir yer.. Sizde böyle dürüst olan bir yer bulmaya gatret edin.

Insaallah dilediğinizde yaparsınız.

kadıköyde özgül modaevinin vitrininde bunu andıran bir gelinlik gördüm. tahminim oranın çok yüksek fiyatları vardır, yani 3500den aşağı mal bulunabileceğini pek sanmıyorum. bilen varsa söylesin tabii. sen hangi şehirdeydin? mümkün olursa bir resmini çekmeyi deneyim istersen.

canım şehir önemli değil getirtirim.. ölçüleri veririm.. onlar diksin burda son rutuşlar yapılır

Arkadaşlar İzmirde ıyı bı terziye ihtiyacım var,kaban elbise vs diktirmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Diktirmene gerek yok. İstanbuldaysan ben aynısını bakırköyde gördüm.
Birebiri değil ama kat kat etekleri görselde kiler gibi. Tek omuzlu değil. Straptez.
Meydanın arka tarafında ki sokaklarda genellikle abiye dükkanları olur orada.

Diktirmene gerek yok. İstanbuldaysan ben aynısını bakırköyde gördüm.
Birebiri değil ama kat kat etekleri görselde kiler gibi. Tek omuzlu değil. Straptez.
Meydanın arka tarafında ki sokaklarda genellikle abiye dükkanları olur orada.

7 yıl önce konusu

Back