Zevkler tabı ama bu gelınlıkten çok bır tasarımcının tanıtım modelı gb duruyor bence ..
birde burda durdugu gibi sizin ustunuzde durucakmı ? mekana dugune uyucakmı .. bunlar bence bir bütün. bunları hevesınız kırılsın dıe yazmıyorum hayatta bırkere gıyılcegı için en guzelı olması ıcın yazıyorum..
bırde terzılere ınanmayın : aaa evet hemen hemen aynısı olcak derler : sonuc husran olur genelde ..
ben sana aynısını dikebilicek bir yer önerebilirim istersen, tabi istanbuldaysan
talep etmen durumunda anlaşma yapılıyor, bitimde aynısı olmazsa paranı %15 faiziyle geri ödüyor
ama bunun için düğün tarihinden önce bitmesi lazım ki bu olmazsa yenisini bulabilesin
unutmaki bunu yapan da bi insan, profesyonel birine gidersen tabiki yapabilir.
ama ayırabileceğin bütçe de önemli tabi. biraz tuzludur
Zevkler tabı ama bu gelınlıkten çok bır tasarımcının tanıtım modelı gb duruyor bence ..
birde burda durdugu gibi sizin ustunuzde durucakmı ? mekana dugune uyucakmı .. bunlar bence bir bütün. bunları hevesınız kırılsın dıe yazmıyorum hayatta bırkere gıyılcegı için en guzelı olması ıcın yazıyorum..
bırde terzılere ınanmayın : aaa evet hemen hemen aynısı olcak derler : sonuc husran olur genelde ..
ben sana aynısını dikebilicek bir yer önerebilirim istersen, tabi istanbuldaysan
talep etmen durumunda anlaşma yapılıyor, bitimde aynısı olmazsa paranı %15 faiziyle geri ödüyor
ama bunun için düğün tarihinden önce bitmesi lazım ki bu olmazsa yenisini bulabilesin
unutmaki bunu yapan da bi insan, profesyonel birine gidersen tabiki yapabilir.
ama ayırabileceğin bütçe de önemli tabi. biraz tuzludur
canım ben sana yazamıyorum özelden şu an. sen bana numarayı yollasan detayları ben direk görüşeyim.
canım özelden yazmıyorum sana:97: biliyorum onu da nişanlım tereddütte.. aynısı çıkmassa diye.. çok seçiciyim çünkü.. seninki ne zaman elinde olacak peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?