Gelinlik Modelleri Diktirdiğim Gelinliğim..

chucky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
317
3
96
İstanbul
1 ay sonra düğünüm var gelinliğim dikiliyor..
sizce nasıl..

Eklentiler

• $119-pronoviasdsd.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 49
çok teşekkür ederim kabarık duran çizgi çizgi kısımları taş işlemeli olacak benimkinin..

cok sade bır gelınlık ama onemlı olan sızın begenmenız zevk meselesı zekvler ve renkler tartısılmaz dıye bosa dememısler

MUTLULUKLAR DİLERİM...

cok zarif begendim gelinlik dedigin boyle olmali, cok abartili gelinlikleri sevmem soyle her yerinde stras olur ya insanin gozunu yoruyor

Ben normalde çoğu kişinin elbise gibi dediği gelinlikleri severim ve gelinliğin kabarık olması gerektiği gibi bir düşüncem yok. Ancak bu modeli beğenmedim malesef, özellikle üst kısmı atlet gibi duruyor bence. Kalın askılar, ya da yumurta kol dedikleri tasarımlar gerdanı daha hoş sergiliyor diye düşünüyorum. Yine de duvakla filan buradakinden daha hoş duracaktır...

Bende normalde çok kabarık gelinlik sevmem
Ama askı bölümü basit duruyor biraz askı bölümünde değişiklik düşünebilirisiniz belki

çok hoş ve sade bir gelinlik uyumlu bir makyaj ve saçla mükemmel olur şimdiden mutluluklar

merhaba cnm, ben de cok begendim gelinligini. hatta bu gelinlik bana kendi gelinligimi ararken rast geldigim sitelerden birinde gordugum su gelinligi hatirlatti :
http://sizdengelenler.yelizindunyasi.com/baharin-gelinligi
o gelinligi de cok begenmistim zamaninda:)
bir de diktireceksin sanirim gelinligini, arkasina o sekilde bisiler ekletmeyi de dusunebilirsin.
mutluluklar simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…