Sesin psikoloji ile ne alakası var?Diksiyon eğitimi sizin konuşurken nefes düzeninize, kelime telaffuz biçiminizi düzeltir. Sesiniz sizin eliniz kolunuz gibi bir özelliğiniz. Diksiyon eğitimi bunu nasıl düzeltebilir? Bence bunu diksiyondan çok psikolojik yardımla çözebilirsiniz.
var ben varımmMerhaba. Bu konu buraya mı açılır bilemedim. Mesleğim gereği sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum. Artık arada konuşmam gereken soru/cevap şeklinde videolarda yapmaya başladım. Görüntümde sıkıntı yok ancak sesim yaşıma göre biraz çocuksu ve ince çıkıyor bence. Bu durumu düzeltmek için diksiyon eğitimi fayda sağlar mı, aranızda daha önce bu tür bir eğitim alan var mı? Bilenler cevaplarsa sevinirim.
Eğitimle sesinizi nasil kullanmaniz gerektigini öğrenebilirsiniz
Benim de sesim incedir, fakat diksiyon duzgun olunca daha cok dikkate alınıyor insanlar tarafından.
Ben sırf kisisel gelisim amacli kucuk bir atolyede egitim almıştım zamanla öğrendiklerimi pratige döktüm ve inanın egitim oncesi ve sonrasi cok fark ediyor.
Bursada ama sanirim artik kapali ben 2017de gitmistimAtölye adı alabilir miyiz?
Ben de düşünüyorum, yaşıma göre sesim ince, cılız ve çocuksu çıkıyor sizin gibi. Muhtemelen doğru nefesi kullanmıyoruz, ben de eğitim araştırıyorum. Instagramda bir sayfa var diksiyonsayfası diye, öncesi sonrası videolar var ama online eğitim ne kadar faydalı olur bilemiyorum, bir bakin isterseniz.Merhaba. Bu konu buraya mı açılır bilemedim. Mesleğim gereği sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum. Artık arada konuşmam gereken soru/cevap şeklinde videolarda yapmaya başladım. Görüntümde sıkıntı yok ancak sesim yaşıma göre biraz çocuksu ve ince çıkıyor bence. Bu durumu düzeltmek için diksiyon eğitimi fayda sağlar mı, aranızda daha önce bu tür bir eğitim alan var mı? Bilenler cevaplarsa sevinirim.
Sağ olun. Online eğitim benim de aklımda var. :) Yüzyüze olan eğitimler kadar verimli olur mu bilemedim, buradaki arkadaşlar daha aktif bir eğitimden bahsediyor anladığım kadarıyla.Ben de düşünüyorum, yaşıma göre sesim ince, cılız ve çocuksu çıkıyor sizin gibi. Muhtemelen doğru nefesi kullanmıyoruz, ben de eğitim araştırıyorum. Instagramda bir sayfa var diksiyonsayfası diye, öncesi sonrası videolar var ama online eğitim ne kadar faydalı olur bilemiyorum, bir bakin isterseniz.
Evet kesinlikle yüzyüze eğitim olmalı ama içinize sinen birini bulamazsanız alternatif olabilir :)Sağ olun. Online eğitim benim de aklımda var. :) Yüzyüze olan eğitimler kadar verimli olur mu bilemedim, buradaki arkadaşlar daha aktif bir eğitimden bahsediyor anladığım kadarıyla.
Ben bir kaç sene önce istanbulda ismekte aldım çok da faydalı oldu. Ayrıca sesinizin incelik kalınlığı için şan dersi almanız da faydalı olacaktırMerhaba. Bu konu buraya mı açılır bilemedim. Mesleğim gereği sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum. Artık arada konuşmam gereken soru/cevap şeklinde videolarda yapmaya başladım. Görüntümde sıkıntı yok ancak sesim yaşıma göre biraz çocuksu ve ince çıkıyor bence. Bu durumu düzeltmek için diksiyon eğitimi fayda sağlar mı, aranızda daha önce bu tür bir eğitim alan var mı? Bilenler cevaplarsa sevinirim.
seneler önce ses tonundan nefret eden biri olarak yorum yapayımDiksiyon eğitimi sizin konuşurken nefes düzeninize, kelime telaffuz biçiminizi düzeltir. Sesiniz sizin eliniz kolunuz gibi bir özelliğiniz. Diksiyon eğitimi bunu nasıl düzeltebilir? Bence bunu diksiyondan çok psikolojik yardımla çözebilirsiniz.
hem de çok ilgisi var. Olmasa heyecanlanınca sesiniz gitmez, kaygılanınca hızlanmaz, öfkelenince bağırarak konuşmazdınız.Sesin psikoloji ile ne alakası var?
Kesinlikle işe yarar nefes egzersizleri duruş bozuklukları hakkında bile bilgi veriliyo doğru ses kullanımı vurgulama yapacagın noktaları ögrenirsinMerhaba. Bu konu buraya mı açılır bilemedim. Mesleğim gereği sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum. Artık arada konuşmam gereken soru/cevap şeklinde videolarda yapmaya başladım. Görüntümde sıkıntı yok ancak sesim yaşıma göre biraz çocuksu ve ince çıkıyor bence. Bu durumu düzeltmek için diksiyon eğitimi fayda sağlar mı, aranızda daha önce bu tür bir eğitim alan var mı? Bilenler cevaplarsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?